Pop

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: Pop

Post autor: Adrian S.O.S. »

Justin już nie mistrz. Hrvy juz detronizuje Biebera
Tu jest dawka jego zacnego talentu

https://www.youtube.com/watch?v=2YvG0NbYJpE

Ogólnie chłopak ma już pół miliarda wyświetleń na youtube a to już mówi samo za siebie
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Co to za gówno.
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Hrvy ma wszystko co powinien mieć w sobie prawdziwy artysta. Jest cool ,trendy, jazzy. Ma MNÓSTWO wyświetleń na youtube i ma MASĘ followersów co w dzisiejszych czasach jest sprawą kluczową dla słuchaczy tej przekozackiej muzyki
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

No właśnie! Teraz tylko wystarczy poczekać aż taki artysta jak Hrvy wyda kolejny najlepszy singiel i Invader tj. Mizatrop oraz inni fani Justina stracą głowę na punkcie dokonań nowego mistrza
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Znaczy jest duże prawdopodobieństwo że Hrvy kiedy Hrvy zdobecie jeszcze więcej followersów na fb, insta i WhatsAppie zawładnie sercami popu na całym świecie :)
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Nie wiem kto to ten Hrvy, ale od paru dni strasznie mi siedzi w głowie ta nuta. No coś wspaniałego, zresztą cały album jest bardzo fajny. No i bardzo przyjemnie się ogląda ten performance :D https://www.youtube.com/watch?v=Qd1uC7K3KaE

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Schizoid pisze: pn lis 22, 2021 6:30 pm Nie wiem kto to ten Hrvy, ale od paru dni strasznie mi siedzi w głowie ta nuta. No coś wspaniałego, zresztą cały album jest bardzo fajny. No i bardzo przyjemnie się ogląda ten performance :D https://www.youtube.com/watch?v=Qd1uC7K3KaE
Ej, no. Kim Wilde wymiata. Co prawda z Bonnie Tyler nie ma szans, ale i tak jest zajebista.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Dla mnie Kim>Bonnie (choć Holding Out For A Hero kocham całym sercem). Ale nie wspomniałeś Debbie Harry, a według mnie w tamtych czasach też była to mocna zawodniczka.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Wolę Bonnie i Kim, ale była nie przeczę dobra. Kiedyś to był pop, teraz nie ma popa :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Schizoid pisze: pn lis 22, 2021 6:30 pm Nie wiem kto to ten Hrvy, ale od paru dni strasznie mi siedzi w głowie ta nuta. No coś wspaniałego, zresztą cały album jest bardzo fajny. No i bardzo przyjemnie się ogląda ten performance :D https://www.youtube.com/watch?v=Qd1uC7K3KaE
Kim supportowala Króla Popu w Europie na trasie Bad :mryellow:

A z Pań najlepsza jest Tina Turner <3
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Michał pisze: pn lis 22, 2021 7:14 pm

A z Pań najlepsza jest Tina Turner <3
Właśnie słuchałem Simply The Best :wink: Głos niesamowity, I Wanna Dance With Somebody zawsze gwarantuje mi banana na ryju.

A co do Kim, to niedawno dowiedziałem się, że zagrała koncert w Sopocie w 1988. Jest nawet cały na YT, a tu fragment z Polakami na scenie :D https://www.youtube.com/watch?v=KaaqjN7YfD0

Dla mnie ważniejsze od supportowania Jacksona na trasie Bad jest to, że w 1990 była gościem specjalnym na europejskiej trasie Davida Bowiego. Nie ukrywam, że jego koncert to chyba moje największe marzenie koncertowe, niestety w praktyce nigdy nie było możliwe do spełnienia. A takie połączenie David + Kim to Jeeeezu, no byłbym w stanie wybulić gigantyczne pieniądze za jakieś podrzędne trybunki. Szczególnie, że obie setlisty były zabójcze.

Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Schizoid pisze: pn lis 22, 2021 6:58 pm Dla mnie Kim>Bonnie (choć Holding Out For A Hero kocham całym sercem). Ale nie wspomniałeś Debbie Harry, a według mnie w tamtych czasach też była to mocna zawodniczka.
Nie wrzucałbym Debbie Harry do popu ;) Jej muzyka - zarówno z Blondie jak i solo - zawsze była za bardzo "wielotorowa" by przybić jej taką łatkę.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Oczywiście jest to pewne uogólnienie, ale Blondie ma sporo hitów, które spokojnie można podpiąć pod pop. Eltona Johna też do niego przypisuję, chociaż chłop miał totalnie różne inspiracje i ambicje.

Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Ten HRVY świetny jest, ale ma tylko ok 3 milionów subów na YT, a Justin ma 66 milionów, nie ta liga. Justin Mistrz
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Mizantrop pisze: pn lis 22, 2021 7:37 pm Ten HRVY świetny jest, ale ma tylko ok 3 milionów subów na YT, a Justin ma 66 milionów, nie ta liga. Justin Mistrz
Hrvy nagrał tylko jak na razie dwa EP i kilka singli. Gra trzy lata także pozycja Justina jest już mocno zagrożona :wink:
Hospes
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Hospes »

Ale Schizoid zapodał bombę! :-) jak ja dawno tego nie słyszałem, dzięki za przypomnienie :-) dla mnie w tamtych czasach to był rock, a nie pop, ula lala :-) I to rzeczywiście był pop, a teraz nie ma popa jak pz słusznie zauważył :-) Niech żyje stary, dobry pop, ale najważniejszy i tak jest hevi metal ;-)
"Still my heart calculate and pray"
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Schizoid pisze: pn lis 22, 2021 7:33 pm Oczywiście jest to pewne uogólnienie, ale Blondie ma sporo hitów, które spokojnie można podpiąć pod pop. Eltona Johna też do niego przypisuję, chociaż chłop miał totalnie różne inspiracje i ambicje.
Nie no na pewno pop był w pewnym sensie częścią muzyki Blondie i solowej kariery Debbie. Chodzi mi tylko o to by nie przypinać tej jednej łatki bo to może kogoś zmylić i to mocno.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Adrian S.O.S. pisze: ndz lis 21, 2021 1:29 pm Justin już nie mistrz. Hrvy juz detronizuje Biebera
Tu jest dawka jego zacnego talentu

https://www.youtube.com/watch?v=2YvG0NbYJpE

Ogólnie chłopak ma już pół miliarda wyświetleń na youtube a to już mówi samo za siebie
Kurwa mać, jakie to jest przeciętne! Gówno przynajmniej śmierdzi, a to??
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

LOL... po opinii krusejdera skusiłem się i kliknąłem w link :D ja jebe... zło w czystej postaci. Takie rzeczy powinny być tylko w najmroczniejszych otchłaniach darknetu.
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Zdan pisze: pn lis 22, 2021 10:10 pm
Schizoid pisze: pn lis 22, 2021 7:33 pm Oczywiście jest to pewne uogólnienie, ale Blondie ma sporo hitów, które spokojnie można podpiąć pod pop. Eltona Johna też do niego przypisuję, chociaż chłop miał totalnie różne inspiracje i ambicje.
Nie no na pewno pop był w pewnym sensie częścią muzyki Blondie i solowej kariery Debbie. Chodzi mi tylko o to by nie przypinać tej jednej łatki bo to może kogoś zmylić i to mocno.
Taki pop jak ABBA, Elton John czy Blondie to jest o miliard lat świetlnych lepszy niż jakieś nowe wynalazki albo śpiewające nastolatki z pomalowanymi paznokciami albo tatuażami na ryju.
ODPOWIEDZ