Legacy Of The Beast World Tour 2018 - Setlista spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Legacy Of The Beast World Tour 2018 - Setlista spekulacje
A set baaardzo rozczarowujący. Ten Blood Brothers masakra :/ . Dopiero co był na TBOS, podmianki też okropne. I jeszcze to skrócenie koncertu...
Dobrze, że Clansman i Cross zostały. Nie wiem co myśleć o Senjutsu - nie chciałbym, żeby te trzy zamknely temat trasy promujacej płytę
Dobrze, że Clansman i Cross zostały. Nie wiem co myśleć o Senjutsu - nie chciałbym, żeby te trzy zamknely temat trasy promujacej płytę
Ja myśle, że trasa Senjutsu na pewno będzie.Bon Dzosef pisze: ↑pn maja 23, 2022 1:19 am Nie wiem co myśleć o Senjutsu - nie chciałbym, żeby te trzy zamknely temat trasy promujacej płytę
A Hell on Earth to gdzie? Żeby ludzie przy intro nie usnęli na stojaka czy co?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja też bardzo, ale czy tak będzie to trudno stwierdzić.MaidenFan pisze: ↑pn maja 23, 2022 1:33 amJa myśle, że trasa Senjutsu na pewno będzie.Bon Dzosef pisze: ↑pn maja 23, 2022 1:19 am Nie wiem co myśleć o Senjutsu - nie chciałbym, żeby te trzy zamknely temat trasy promujacej płytę
Dziwne jest to że zrobili specjalnie scenę i eddiego pod utwory z S. Gdzie mieli gotową z Legacy, toć można było tylko płachte zmienić na nową. Coś się obawiam że oni nie planują promowania nowej płyty.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Przecież Bruce dawał z tym radę na spokojnie, a ogólnie rzecz biorąc wypadało fenomenalnie.
Byłem na poprzednim legu 3 razy i przez Ftggog żałowałem, że nie więcej
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Oglądałem fajne wideo z 1szego rzedu z rozpoczęcia koncertu plus pierwszy kawalek z Edkiem na scenie 
Na pewno Bruce w formie jakiej dawno juz nie byl. Przerwa mu dobrze zrobiła
Dave dluzsze wlosy i brzuszek albo ciut spadl albo dobrze gitara zasłania, ale prezentuje się lepiej na scenie.
Do obecnych w Zagrzebiu jak wyglądała sprawa FTTB¿
Na pewno Bruce w formie jakiej dawno juz nie byl. Przerwa mu dobrze zrobiła
Dave dluzsze wlosy i brzuszek albo ciut spadl albo dobrze gitara zasłania, ale prezentuje się lepiej na scenie.
Do obecnych w Zagrzebiu jak wyglądała sprawa FTTB¿
- blackcocker
- -#Moderator

W Polsce i tak będzie bydło
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 5490
Nawet jeśli Maiden zagrają "Oczy zielone" z Zenkiem do duetu z Dickinsonem, to będzie zbiorowa histeria. Jedyne co wyobrażam sobie, że wywarłoby niesmak i mroźną reakcję, to sytuację, w której zagraliby "Mother Russia". Tylko w Moskwie byliby zachwyceni.
Wolałbym Wrathchild. Jak ja nie znoszę BB. Jeden z najgorszych numerów Maiden. Trudno, trzeba będzie przecierpieć.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
Powiedz to tym, którzy lubią sobie pośpiewać i poklaskać, a takich jest sporo. 
- Saimon1995
- -#Moderator

Wszystko zostało już powiedziane. Zmiany w secie "in minus". Szkoda, bo naprawdę mogli się mocniej postarać. Z drugiej strony - nie spodziewałem się, że nagle wrzucą do setu kilka perełek. Za dobrze ich znamy. 
-
Deleted User 5490
Czasem zastanawiam się czy mamy jeszcze do czynienia z muzykami.
Oni funkcjonują jak "zawodowi" członkowie rady miasta po 10 kadencjach. Nic im się nie chce.
Tak. Wiem, że niedawno nagrali płytę, choć nikt im nie kazał. I co z tego?
Od dawna komponują szlam a jakoś tam bronili się koncertami. Teraz zaczęli odstawiać show dla zombie.
Warszawa to będzie mój ostatni koncert. Na żaden następny nie pojadę.
Oni funkcjonują jak "zawodowi" członkowie rady miasta po 10 kadencjach. Nic im się nie chce.
Tak. Wiem, że niedawno nagrali płytę, choć nikt im nie kazał. I co z tego?
Od dawna komponują szlam a jakoś tam bronili się koncertami. Teraz zaczęli odstawiać show dla zombie.
Warszawa to będzie mój ostatni koncert. Na żaden następny nie pojadę.
-
longestday
- -#Wrathchild

A ja życzę sobie, aby tą trasą załatwili temat promocji flaków z olejem pod nazwą "Senjutsu" i od stycznia 2023 roku wzięli się ostro do roboty z nowym albumem i z innym producentem za konsolą. A poza tym to chciałbym być zdrowy, piękny, młody i bogaty 
- Frank Drebin
- -#Clansman

Set jak set.
To Tame A Land i Aleksandra się nie spodziewałem, kilka kawałków z Senjutsu do przeżycia, może zyskają na żywo.
Większym problemem niż brak tego czy tamtego utworu jest akustyka na SN. Ciekawe, czy przez ten pogłos da radę rozpoznać wszystkie kawałki.
To Tame A Land i Aleksandra się nie spodziewałem, kilka kawałków z Senjutsu do przeżycia, może zyskają na żywo.
Większym problemem niż brak tego czy tamtego utworu jest akustyka na SN. Ciekawe, czy przez ten pogłos da radę rozpoznać wszystkie kawałki.
Ostatnio zmieniony pn maja 23, 2022 10:44 am przez Frank Drebin, łącznie zmieniany 1 raz.
FotD = TOP5 albumów Maiden
"soundtrackiem" tego watku powinien byc "Cry Me a River" Timberlejka 
-
Deleted User 5490
Spodziewasz się czegoś lepszego? Ja straciłem nadzieję. Nie ma takiego zaklęcia, które ropuchę zmieniłoby w księcia.longestday pisze: ↑pn maja 23, 2022 9:50 am A ja życzę sobie, aby tą trasą załatwili temat promocji flaków z olejem pod nazwą "Senjutsu" i od stycznia 2023 roku wzięli się ostro do roboty z nowym albumem i z innym producentem za konsolą. A poza tym to chciałbym być zdrowy, piękny, młody i bogaty![]()
Sprawdzali dowody, jakis Polak bym na wejsciu przy kontroli, ale chyba lokalny z Zagreb Areny.
UP THE IRONS !!!
FTTb na plus : źe można się wysikac, ogarnąć po wejściu do areny. Tak jakby przegrupować. Było na to 40 minut a potem wejście z „poczekalni” na płytę.
Na minus - ciężko się będzie wpierdolić :p ale może zależy to od lokalsa który tym kieruje. Gość z Zagrzebia potwierdził że nie jest na stałe.
Na minus - ciężko się będzie wpierdolić :p ale może zależy to od lokalsa który tym kieruje. Gość z Zagrzebia potwierdził że nie jest na stałe.
Jeszcze dodam, że miałem takie odczucie pożegnania się ze Spitfire i Aces High. Samolot był włączony przez całe outro i gdy ludzie opuszczali arenę. Fajne zamknięcie Legacy. Jaki początek taki koniec