Poszukuje chętnych osób, które chciałyby zorganizowac wyjazd busem lub większym srodkiem transportu(np. autokarem) do Chorzowa na koncert z w/w miast. Moje gg 5207599. Up the Irons!!!
Ponieważ nie za bardzo widać o jakie miasta chodzi to pozwolę sobie wpisać: Skarżysko, Kielce, Starachowice, Suchedniów.
WICKER MAN
Ludzie wpisujcie się kto chciałby jechać na koncert do Chorzowa z woj. pomorskiego najlepiej z trójmiasta i okolic. Jak by się uzbiera spora grupka to by można było już konkretnie myśleć o trnasporcie do Chorzowa .
Sądzicie, że warto to robić już teraz? Ok. W takim razie niech ktoś napisze listę miast/regionów, dla których zakładalibyśmy tematy - ale tak, żeby nie było ich za dużo.
WICKER MAN pisze:Sądzicie, że warto to robić już teraz? Ok. W takim razie niech ktoś napisze listę miast/regionów, dla których zakładalibyśmy tematy - ale tak, żeby nie było ich za dużo.
Może nie wszystkie województwa, ale przynajmniej najważniejsze i ewentualnie jakieś regiony. Kto z Was mógłby opracować taką listę? Myślę, że 10-15 tematów (regionów) to rozsądna granica...
Pink pisze:Tylko że tam to było wiecej niz 15 tematów, miast z własnymi tematami było mnóstwo
Wydaje mi się, że u nas nie ma (na razie) zapotrzebowania na Bóg wie jaką liczbę tematów dotyczących wyjazdu. Kilkanaście w zupełności wystarczy. Zauważ, że Overkill ma ponad 2000 zarejestrowanych użytkowników, a my ponad 1200.