Zamiast Stratego - Darkest Hour, ballada musi być. Reszta pasuje idealnie.
Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
To ride the storm to an empire of the clouds...
Powiedzmy szczerze, nawet ludzi na forum średnio interesuje set w kontekście pójścia na koncert. Tyle marudzenia na set, dużo kotletów, itp., a większość kupuje bilety w presale lub zaraz po rozpoczęciu ogólnodostępnej sprzedaży. Potem ewentualnie marudzenie jak trasa się zacznie, ale bilet kupiony jest 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
W tym przypadku jest jeszcze o tyle lipa, ze niespodzianka wypali tylko raz (dla sledzacych setliste), bo o jakiejs rotacji zapewne nie ma zadnej mowy.
Od dawna to jest oczywiste, żebset nie wpływa na frekwencję, ale kilku mądrali zawsze chce być mądrzejszych.pz pisze: ↑sob paź 15, 2022 8:26 am Powiedzmy szczerze, nawet ludzi na forum średnio interesuje set w kontekście pójścia na koncert. Tyle marudzenia na set, dużo kotletów, itp., a większość kupuje bilety w presale lub zaraz po rozpoczęciu ogólnodostępnej sprzedaży. Potem ewentualnie marudzenie jak trasa się zacznie, ale bilet kupiony jest![]()
Podobnie jest z marudzeniem na Evil Nation i ceny biletów
www.MetalSide.pl
Akurat hejtowanie bydalkow z LN to nie taka zla sprawa, mimo ze nic to nie zmieni.
Trudno sie nie podkurwic, widzac coraz wieksze kombinowanie, jak wydoic ludzi z kasy.
Ceny biletow sa jakie sa - nie chcesz, nie masz hajsu - nie kupujesz- proste.
Natomiast wkrecanie sobie i zaginanie realiow, ze areny wypelnia sie koneserami czekajacymi na Olka, jest sporym odklejeniem
Trudno sie nie podkurwic, widzac coraz wieksze kombinowanie, jak wydoic ludzi z kasy.
Ceny biletow sa jakie sa - nie chcesz, nie masz hajsu - nie kupujesz- proste.
Natomiast wkrecanie sobie i zaginanie realiow, ze areny wypelnia sie koneserami czekajacymi na Olka, jest sporym odklejeniem
-
Deleted User 8107
No Nugz ma rację, Na Olka może czeka 5 % fanów, i tak nie wiem, czy nie za dużo tych procentów dałem.
Myśle, że duży wpływ na to ma tez bariera językowa. Na pewno w UK zrozumienie/oczekiwanie na konkretny set jest bardziej świadome niż u nas czy we Francji.
Mysle, ze ma to niewielkie znaczenie.
Jednak to glownie muza buja ludzi na pierwszym planie.
Regularny fan MAiden ma dupie liste numerow, idzie na koncert, reszta do detale
Jednak to glownie muza buja ludzi na pierwszym planie.
Regularny fan MAiden ma dupie liste numerow, idzie na koncert, reszta do detale
-
Deleted User 5490
No dokładnie. W czasie 5 kawałków "bede zygoł" ale z resztą będzie OK. 
-
Deleted User 8107
Dave tymi solówkami stworzył wraz z Adrianem najlepszy imo duet gitarowy w historii rocka.
Mysle, ze europejska reprezentacje takich dajhardow studiujacych setlisty i majacych liste zyczen, daloby sie spakowac w takiej Progresji, jeszcze ze sporym luzem 
Przepraszam że śmiałem skomentować na forum poczynania LN. Już więcej nie będę.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Człowieku, zluzuj majty. Nie pisałem do Ciebie, tylko ogólnie, ze ludzie narzekają, a kolejne koncerty sold out...
www.MetalSide.pl
Tak, sle nadal to jawne dymanie ludzi na hajs :/
Wiem że pisałeś ogólnie ale akurat w którymś temacie marudziłem na ceny więc poczułem że kierujesz to m.in do mnie.
Narzekać będą ale i kupią bo większość nie zrezygnuje z rozrywki do jakiej jest przyzwyczajona. Taka sama sytuacja jest z paliwem. Można przecież przesiąść się na rower czy komunikacje miejską a tymczasem aut wydaje się coraz więcej gdzie.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
-
Deleted User 5490
Ludzie napalili się na tą trasę. Kumpel z Irlandii napisał mi, że koncert w Dublinie wysprzedał się w 2h.
U nas wcale się jakoś mega nie wyprzedał pierwszy dzień (oczywiście bazując tylko na krzesełkach), a szybko dołożyli drugi. Dziwne, ale dla nas lepiej
.
prodiża kabel wskazał mi drogę