28/05/2023 - Ljubljana, SLOVENIA Arena Stozice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2023 - Ljubljana, SLOVENIA Arena Stozice
Czy ktoś podzieli się kodem na presale kto moze sie nie wybiera? jestem zainteresowany biletem na trybuny 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wiem, że ludzie próbują mailować Maidenowy kontakt biletowy żeby jednak w presale uruchomili więcej fanpitów, no ale nie wierzę żeby nie dało się ich kupić w pierwszych kilku godzinach otwartej sprzedaży.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Dear customer,
There is no prior entry. The Fan Pit sector is fenced off and directly under the stage.
Thanks for your understanding,
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Czyli jest ok. Zwykłe GC jak myśleliśmy
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Czyli do fttb musi byc 
W praktyce w Slowenii nie będą mieli pojecia o fttb 
To będzie Rush to the Barrier
Charlie pewnie już pod halę siedzi i robi listę
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
Na jakiej stronie prowadzona będzie sprzedaż?
Właśnie kupiłem na eventim za 505 zł…
I chyba już nie ma GC
Forum internetowe to poważna sprawa.
Nie pamiętam, czy już to padło, ale GC jest podzielone wg mapki na dwie strefy - lewą i prawą. I rzeczywiście każdej ze stron przysługuje osobne wejście na płytę - C1 18 lub D1 28. Pewnie nie będzie fizycznej barierki pomiędzy stronami, tylko po prostu samo wejście odbędzie się z tych dwóch wyznaczonych bram.
Abstrahując od tego czy ma to dla kogoś znaczenie czy nie - kupując bilet nie zwróciłem uwagi na możliwość wyboru strony, dopiero kiedy jedna z nich się wyprzedała zauważyłem ten podział.
Abstrahując od tego czy ma to dla kogoś znaczenie czy nie - kupując bilet nie zwróciłem uwagi na możliwość wyboru strony, dopiero kiedy jedna z nich się wyprzedała zauważyłem ten podział.
prodiża kabel wskazał mi drogę
A czy fan pit jest oddzielony barierkami od reszty płyty ? Nie za bardzo ogarniam tą mapkę bo jest podzielona na różne sektory.Tweener pisze: ↑czw lis 10, 2022 10:41 am Nie pamiętam, czy już to padło, ale GC jest podzielone wg mapki na dwie strefy - lewą i prawą. I rzeczywiście każdej ze stron przysługuje osobne wejście na płytę - C1 18 lub D1 28. Pewnie nie będzie fizycznej barierki pomiędzy stronami, tylko po prostu samo wejście odbędzie się z tych dwóch wyznaczonych bram.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tak, bedzie oddzielony.Psotnick pisze: ↑czw lis 10, 2022 10:54 amA czy fan pit jest oddzielony barierkami od reszty płyty ? Nie za bardzo ogarniam tą mapkę bo jest podzielona na różne sektory.Tweener pisze: ↑czw lis 10, 2022 10:41 am Nie pamiętam, czy już to padło, ale GC jest podzielone wg mapki na dwie strefy - lewą i prawą. I rzeczywiście każdej ze stron przysługuje osobne wejście na płytę - C1 18 lub D1 28. Pewnie nie będzie fizycznej barierki pomiędzy stronami, tylko po prostu samo wejście odbędzie się z tych dwóch wyznaczonych bram.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
FTTB tez będzie wchodziło z dwóch stron w zależności czy masz bilet na Dave’a czy Janicka 
A nie panowie na lewo, panie na prawo?