Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Wakterstein
- -#Trooper

Re: Megadeth
https://www.youtube.com/watch?v=aOnKCcjP8Qs
Uważam, że to jest najlepszy teledysk Megadeth. Bez niego nie da się słuchać utworu.
Uważam, że to jest najlepszy teledysk Megadeth. Bez niego nie da się słuchać utworu.
W sumie jestem dosc daleki od bycia fanem tego numeru.
Jeden z niewielu live, ktorych da sie jeszcze jakos sluchac w wykonaniu Rudego.
Jeden z niewielu live, ktorych da sie jeszcze jakos sluchac w wykonaniu Rudego.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Syn Mustaine'a lata na melanze prywatnym samolotem jakby ktoś był zdziwiony czemu Mustaine sprzedaje gitary itd xD
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Na cos trzeba wydawać tantiemy z KEA i RtLBon Dzosef pisze: ↑ndz lis 20, 2022 3:40 pm Syn Mustaine'a lata na melanze prywatnym samolotem jakby ktoś był zdziwiony czemu Mustaine sprzedaje gitary itd xD
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Wpojone widać dobre odruchy w sprawie wydania pieniędzyBon Dzosef pisze: ↑ndz lis 20, 2022 3:40 pm Syn Mustaine'a lata na melanze prywatnym samolotem jakby ktoś był zdziwiony czemu Mustaine sprzedaje gitary itd xD
Jakos Justis nie budzi mojej sympatii z pierwszego wrazenia, ciakawe dlaczego 
Co innego Electra
Co innego Electra
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mustaine'a to akurat nie kojarzę z wielkiej ekstrawagancji i wydawania kasy na absurdalne rzeczy.Zdan pisze: ↑ndz lis 20, 2022 8:32 pmWpojone widać dobre odruchy w sprawie wydania pieniędzyBon Dzosef pisze: ↑ndz lis 20, 2022 3:40 pm Syn Mustaine'a lata na melanze prywatnym samolotem jakby ktoś był zdziwiony czemu Mustaine sprzedaje gitary itd xD![]()
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Poniekąd o to mi trochę chodzi. Mustaine zawsze wydawał mi się w tym temacie rozsądny ale widać nie przekazał tego rozsądku synowiBon Dzosef pisze: ↑ndz lis 20, 2022 11:35 pmMustaine'a to akurat nie kojarzę z wielkiej ekstrawagancji i wydawania kasy na absurdalne rzeczy.Zdan pisze: ↑ndz lis 20, 2022 8:32 pmWpojone widać dobre odruchy w sprawie wydania pieniędzyBon Dzosef pisze: ↑ndz lis 20, 2022 3:40 pm Syn Mustaine'a lata na melanze prywatnym samolotem jakby ktoś był zdziwiony czemu Mustaine sprzedaje gitary itd xD![]()
Nie bede go ocenial, nie mam ojca, ktory jest nadzgany hajsem i jest legenda ciezkiej muzy 
Pewnie ciezko o to, zeby w pewnym momencie nie odjebalo
Pewnie ciezko o to, zeby w pewnym momencie nie odjebalo
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wydaje mi się, że to taki typowy (błędny) mechanizm pod tytulem "ja miałem chujowo to nie pozwole żeby moim dzieciom brakowalo" i wajcha leci w drugą stroneZdan pisze: ↑pn lis 21, 2022 10:49 amPoniekąd o to mi trochę chodzi. Mustaine zawsze wydawał mi się w tym temacie rozsądny ale widać nie przekazał tego rozsądku synowiBon Dzosef pisze: ↑ndz lis 20, 2022 11:35 pmMustaine'a to akurat nie kojarzę z wielkiej ekstrawagancji i wydawania kasy na absurdalne rzeczy.![]()
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Też miałem taką refleksję. Z tym, że właśnie jest jednak pewien odcień pomiędzy tym, że nie było "chujowo" a rozbijaniem się prywatnymi samolotami. Ale nie mam dzieci i nie jestem uber-bogaty więc nie będę się mądrzył dalej.Bon Dzosef pisze: ↑pn lis 21, 2022 12:14 pmWydaje mi się, że to taki typowy (błędny) mechanizm pod tytulem "ja miałem chujowo to nie pozwole żeby moim dzieciom brakowalo" i wajcha leci w drugą stroneZdan pisze: ↑pn lis 21, 2022 10:49 amPoniekąd o to mi trochę chodzi. Mustaine zawsze wydawał mi się w tym temacie rozsądny ale widać nie przekazał tego rozsądku synowiBon Dzosef pisze: ↑ndz lis 20, 2022 11:35 pm
Mustaine'a to akurat nie kojarzę z wielkiej ekstrawagancji i wydawania kasy na absurdalne rzeczy.![]()
BJ pewnie ugryzl dobry temat. Chlop jest jaki jest, ale zapewne za rodzine zamorduje.
-
Deleted User 626
Uuu. Tu Pan się przedstawił "milionom słuchaczy". 1906% racji. Zamiatamy własne niedoskonałości/kompleksy/ubytki żeby "Żyło się lepiej".Bon Dzosef pisze: ↑pn lis 21, 2022 12:14 pmWydaje mi się, że to taki typowy (błędny) mechanizm pod tytulem "ja miałem chujowo to nie pozwole żeby moim dzieciom brakowalo" i wajcha leci w drugą stroneZdan pisze: ↑pn lis 21, 2022 10:49 amPoniekąd o to mi trochę chodzi. Mustaine zawsze wydawał mi się w tym temacie rozsądny ale widać nie przekazał tego rozsądku synowiBon Dzosef pisze: ↑ndz lis 20, 2022 11:35 pm
Mustaine'a to akurat nie kojarzę z wielkiej ekstrawagancji i wydawania kasy na absurdalne rzeczy.![]()
-
Deleted User 8107
W czwartek Junior w Krk, jakieś podpisywanie płyt będzie. Ja mam z nim fotke i jeden graf na peace sells, wiec chyba odpuszczę, ale moze ktos będzie zainteresowany.
W ramach czego spotkanie?
Bylem na spotkaniach w Łodzi i Wawie - wystarczy
Gdybym byl na miejscu, to wbilbym.
Bylem na spotkaniach w Łodzi i Wawie - wystarczy
Ostatnio zmieniony pn lis 28, 2022 2:18 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ciekawe, czy jest przedstawiany przez organizatorów spotkania jako "ex-Megadeth". 
Będzie konferencja prasowa dla prasy z Dieth i później imprezka otwarta z zespołem
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8107