Avenged Sevenfold

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 2259

Re: Avenged Sevenfold

Post autor: Deleted User 2259 »

Jak na ten moment zespół potwierdził 2 daty: Hellfest i jakiś fest w Hiszpanii. Może po 8 latach wrócą do PL w końcu, to byłoby wydarzenie dopiero.
Deleted User 8107

Post autor: Deleted User 8107 »

Pierwszy gig na 2023 potwierdzony, czekam na Europe. I nowy album:

Obrazek
Deleted User 8107

Drugi gig na feście w Stanach potwierdzony, oczywiście jako Headliner. Czekamy na Europe i nowy album. Polecam się zapisać do fanklubu, masę profitów i to całkowicie za darmo, nie tak jak ci z Iron Maiden.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Scarred, ale tego w ogóle słucha tutaj ktokolwiek poza tobą? :D

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 8107

Schizoid pisze: czw sty 12, 2023 4:04 pm Scarred, ale tego w ogóle słucha tutaj ktokolwiek poza tobą? :D
Wicker i Saimon na bank :P , Wicker nawet spotkał chłopaków po koncercie w Łodzi, co to był za koncert. Ogień, nastolatki mnei wypchały z 2 do 10 rzędu takie napalone były :wink: :lol:
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Moim zdaniem to bardzo dobry band, z pomysłem i warsztatem, ale nie słucham za bardzo, znam kilka hitów tylko ;)
Deleted User 8107

nugz pisze: czw sty 12, 2023 4:06 pm Moim zdaniem to bardzo dobry band, z pomysłem i warsztatem, ale nie słucham za bardzo, znam kilka hitów tylko ;)
Jak kiedyś będziesz mieć ochotę, to sobie obczaj takie wałki jak MIA, The Wicked End, czy Strength of the World albo Save Me, wszystkie są w moim top 4 :)
nugz
SMERF MARUDA

Dzieki ;)
A jeszcze bardziej personalnie, to bardzo doceniam Syna - naprawdę łebski gość na gitarze, zdecydowanie topka nowszej generacji zawodników jak dla mnie.
Deleted User 8107

No koleś jest bardzo dobry :) uwielbiam ten band, choć myślę, że Tosin Abasi, czy Jason Richardson wciągają go nosem, ale wiadomo ,ze Syn przystojniejszy, to laski lecą na niego xD i nie tylko laski xD
nugz
SMERF MARUDA

Wole Syna niz Jasona i Tosina razem wziętych, z całym szacunkiem do ich pojebanych umiejetności :P
Można się jedynie zastanawiać, co by było, gdyby Rev żył. Może byłbym jednak fanem? :D
Deleted User 8107

U mnie tak Tosin>>>> Syn>>>>Jason

A co do mojej przygody to już pisalem, na jakieś imprezie (jeszcze jak Rev żył) koleś wielki fan mi ich puszczał, ale mi sie nie podobalo, ja mu DT, jemu tez sie nie podobalo xD ale nawalony i naćpany bylem, to moze dlatego. Dopiero jak Mike Portnoy do nich dołaczył i sie dowiedzialem, ze plyta Nighhtmare wychodz,i to kupiłem, a wcześniej jeszcze Avenged Sevenfold dorwalem i się wkręciłem.
nugz
SMERF MARUDA

Przygoda MP z A7X była dla mnie sporym zaskoczeniem ;) Miałem na myśli, że Rev był podobno mocno zaangażowany w pisanie numerów, a ja właśnie znam bardziej wczesną twórczość bandu :)
Deleted User 8107

No był, MP zagrał tak jak chciał Rev, Mike to wielka inspiracja dla niego była. Szkoda Reva, świetny perkusista i wokalista, na klawiszach też nieźle grał. No ja też się zdziwilem jak do nich dołączył, ale stwierdzilem trzeba jeszcze raz posłuchać, najpierw teledyski Almost Easy i Afterlife oglądalem po 12h dziennie i wiedzialem, że to coś dla mnie :)
nugz
SMERF MARUDA

Ten ich obecny pałker średnio mi do nich pasuje z wygladu, ale zapewne nie jest tam z przypadku :)
Deleted User 8107

Brooks jest super, partie na The Stage są świetne, najlepszy ich drummer po Revie, MP nie liczę, bo wiadomo, ze tylko na chwile sie pojawił, a ten Arin, którego widziałem na żywo też był spoko.
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

The Stage to w ogóle dobry album. Exist mój top 1 utworów Avenged. Tytułowy też jest dobry.
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

No czekamy na nowy album. "The Stage" i "Nightmare" - zawsze na propsie.
Deleted User 8107

@Maidenfan, @Saimon - a co sądzicie o City of Evil? dla mnie absolutny top ich dyskografii i top 4 płyt wszech czasów. (według nowego ukrytego rankingu)
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

U mnie 3 miejsce za Nightmare i The Stage. Dużo dobrego materiału tam jest, chociaż w niektórych momentach wokale mnie drażnią. :D
Btw czemu ukryty ranking? Pochwal się :D
Deleted User 8107

MaidenFan pisze: pt sty 13, 2023 5:46 pm U mnie 3 miejsce za Nightmare i The Stage. Dużo dobrego materiału tam jest, chociaż w niektórych momentach wokale mnie drażnią. :D
Btw czemu ukryty ranking? Pochwal się :D
Nie, no taki ranking w notatniku sobie robie i teraz CoE awansowalo z 11 miejsca na 4 pozycje, czesto jak cos zmieniam to tak jest, SiT też awansował. :)

Wokale są mega, ciekawe co byś powiedział o tych screamach z pierwszych dwóch płyt :twisted:
ODPOWIEDZ