I tak - Bruce to ***, a Maiden gra nudne-identyczne koncerty - FAKTY
Iron Maiden mnie zawiodło gdy...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden mnie zawiodło gdy...
Omega, mam nadzieje, że nie będziesz tutaj tylko Weekend Warriorem i jeszcze poddymisz trochę 
Od dawna wiadomo, że IM na żywo to po prostu objazdowe DVD.
www.MetalSide.pl
Niezły ten trolling 
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Koleś przyszedł obrazić fanów maiden szkalując ulubiony zespół, a ludzie się z nim zgadzają.
Top 10 najgorszych trolli ever
Top 10 najgorszych trolli ever
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Wypowiedział się jako zawiedziony fan, nie widzę problemu
Pełna zgodność z tematem 
Ja uwazam, ze zajebisty. Przy najdluzszym poscie poplakalem sie ze smiechu, jak przeczytalem kolejna wariacje nazwiska „Dickinson”.
UP THE IRONS !!!
Ja też smiechłem
Nawet nie czaję, jak można się triggerowac takimi wpisami 
gumbyy, nie będę po nazwiskach 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Prawda.
Zostałem natchniony kulinarnie i wcale nie żartuję.Omega Warrior pisze: ↑sob sty 28, 2023 11:21 pmNie chcę was, wolę zjeść kanapkę z polędwicą i serem.
-
Deleted User 8107
Gdy wydalo ostatnie 2 albumy, nie spodziewam się cudów, ale The Final Frontier mi się bardzo podobał, Brave i Dance to imo świetne krążki, ale trochę lat już minęło. Niech może lepiej nic nie nagrywają już, tylko jadą ze wspominkowymi trasami, kto nie chciałby wspominkowej z lat 90tych?
-
Deleted User 5490
No byłoby w sumie ciekawe usłyszeć jak Dickinson męczy bułę z kawałkami pisanymi pod Blaze'a. Wybrałbym się na jeden taki koncert.
Virtual IX na trasie wspominkowej? Brrrr... Przecież słuchalne na tej płycie są w porywach dwa kawałki.
Całościowo to jest z pewnością lepsza płyta od Senjutsu (chociaż na Senjutsu oczywiście nie ma takiego szajsu jak Angel)
Forum internetowe to poważna sprawa.
Dwa numery?! Zobaczmy. Futureal (ostatni świetny otwieracz Maiden i ogólnie jeden z najbardziej konkretnych strzałów), Educated Fool, When Two Worlds Collide. A jest jeszcze przecież uwielbiany tutaj (nie wiedzieć czemu
) Clansman. To już połowa płyty.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
-
Deleted User 626
Ooo. Widzę,że dyskusja zeszła na VXI. Nie jest ten album tak słaby jak inni prorocy mówią. Wg mnie tylko trochę rozwleczony "Angel..." odstaje ale tylko dlatego, że jest tam za dużo powtórzeń. Reszta jest zjadliwa i całkiem smaczna.
Z resztą kto nie chciałby usłyszeć na żywo:
Futureal
Lightning Strikes Twice
The Clansman
When Two Worlds Collide
The Educated Fool
Don't Look to the Eyes of a Stranger
???
Z resztą kto nie chciałby usłyszeć na żywo:
Futureal
Lightning Strikes Twice
The Clansman
When Two Worlds Collide
The Educated Fool
Don't Look to the Eyes of a Stranger
???
VXI ma ten problem, że jego produkcja leży i kwiczy. Za mało mocy jest w tym graniu. Blaze na koncertówce fajnie to ogarnął: https://www.youtube.com/watch?v=7xw2mbwsAZA
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 626
Rzeczywiście jest pałer. Same kompozycje jednak są zacne. Pewnie, że można to było lepiej nagrać i wyprodukować.