Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
Chyba już po prostu nie ma chęci/siły na granie dłuższych koncertów
Forum internetowe to poważna sprawa.
-
Deleted User 8107
No, ale można grać krócej a wciąż mieszać w secie, a rudy jest strasznie przewidywalny niestety :/
Nadal - mniej przewidywalny niz Maiden 
Pomimo zmęczenia materiału na żywo i pańszczyzny, Mustaine ostatnio brzmi całkiem znosnie jak na swoje standardy od dłuższego czasu.
Countdown to Extinction było zagrane. Bardzo fajnie, liczę, że na dłużej zostanie w secie.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Prawie każdy to wie - oprócz Rudego i jego obłąkanych wyznawców
https://blabbermouth.net/news/ellefson- ... ears-later
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

Jest to żenujące i pewnie wszystkich tam irytuje, ale na moje to wykalkulowany marketing. Gdyby o tym nie gadał to on i Megadeth byłby sporo mniej obecny w mediach. Właściwie większość newsów o tym bandzie to kolejne histerie i żale Rudego.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Zgadzam się. Chłop na tym nieuleczalnym od ponad 40 lat kompleksie zarobił zapewne sporo hajsu.
Dziś wrzucilem długi wywiad z Newstedem. Niesamowite, jak można w zupełnie innym stylu pożegnać się z zespołem, przepracować w głowie pewne sprawy, które były trudne, i zyć dalej, w dobrych relacjach, przytulając przy tym niemały hajs. Tak, Jason sam opuścił ekipe, OK, inna sytuacja, ale mógł po wszystkim zacząc sie przez 20 lat zalić, jak był traktowany swego czasu, a bywało bardzo różnie
Dziś wrzucilem długi wywiad z Newstedem. Niesamowite, jak można w zupełnie innym stylu pożegnać się z zespołem, przepracować w głowie pewne sprawy, które były trudne, i zyć dalej, w dobrych relacjach, przytulając przy tym niemały hajs. Tak, Jason sam opuścił ekipe, OK, inna sytuacja, ale mógł po wszystkim zacząc sie przez 20 lat zalić, jak był traktowany swego czasu, a bywało bardzo różnie
- -#Moonchild

No tu jest zupełnie inna historia. Mustaine niejako zbudował swój wizerunek na tym, że był w Metallice i napisał im zajebiste rzeczy, ale te świntuchy go potraktowały jak szajs i wyrzuciły.
Był współautorem, przyniósł riffy, resztę pewnie kleili razem. Co do wyrzucenia, to pozbyli się agresywnego ćpuna, nad którym nie było kontroli. Nie wyleciał z powodów muzycznych.
- -#Moonchild

Ciężko, żeby on tak to przedstawiał 
Im jestem starszy, tym wiecej nabieram niechęci do Rudego. Pomyśleć, że dawno temu, za teena, w moich 20's, nawet mi imponował tą całą rebelką i otoczką 
No to o czym by chłop miał gadać??? Ma chyba jeszcze jedynie do zaoferowania spersonalizowane życzenia na Cameo, to chyba tyle 
Hehe... nie no, patrzę w dyskografię Megadeth i widze kilka kozackich albumów. Kilku niezłych muzyków przez zespół się przewinęło... raczej tematów do gadania nie brakuje
www.MetalSide.pl
A Rudy nadal woli wałkować Metallikę 
- -#Moonchild

Można sobie gadać, ale pytanie kto będzie słychać. Takie waśnie to poczytne tematy, ludzie wejdą chociażby żeby napisać komentarz, że Rudy to burak, a niuanse albumów są tylko dla fanów.
Ale zaraz, ja jestem fanem, i to nie z pierwszej łapanki. Krytycznie mówię o Rudym, bo uważam go za dzbana. I jest to fakt, nie ma żadnej gadki.