Skończy się trasa i zaś będzie kilka aktywnych osób na krzyżScarred pisze: ↑sob cze 03, 2023 2:30 pmNie no nie jest źle tak, mamy kilku nowych userów. Luka została zapełniona.Sardi z Batumi pisze: ↑sob cze 03, 2023 12:52 pm Prawda jest taka że każde odejście aktywnego usera na tym jeszcze dychającym forum nie jest pozytywną rzeczą
Pożegnania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pożegnania
www.MetalSide.pl
Myślę podobnie jak Sardi, tylko u mnie nie działa to w 100%. Ale w regulaminie nie ma nic o tym, ze wszystkich trzeba lubic/tolerować.
Zaraz, w jakim regulaminie
Zaraz, w jakim regulaminie
U mnie też nie, jest parę takich osób za którymi wcale nie tęsknię
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Ano, było parę bardzo ciężkich przypadków w historii forume
Na szczęście żaden z nich nigdy nie objawił się w nowej inkarnacji.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8107
Było milo, pozdrawiam wszystkich. Jeszcze o mnie usłyszycie 
Invader/Scarred chcesz od razu zapraciwac na powrót roku?
A pomyślałeś co będzie z Neonem? Może przestanie jeść po Twoim odejściu. I kto wypelni postami temat o top 50 płytach wszechczasow?
A pomyślałeś co będzie z Neonem? Może przestanie jeść po Twoim odejściu. I kto wypelni postami temat o top 50 płytach wszechczasow?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
Neon to mu pewnie na Sylwestra zdjęcie wysłał, o które Invader prosił i to była bezpośrednia przyczyna tak nagłego pożegnania heh 
-
Deleted User 5490
Ja myślę, że Neon wysłał mu druk 3D w skali 1:1, Scarred po pijaku na nim usiadł i przez jakiś dłuższy czas go nie będzie, a wróci mocno odmieniony.
Z psychologicznego punktu widzenia nie kumam do końca tych wysiadek z forum.
Rozumiem pożegnania na stałe, ale te pożegnania, powroty, i tak w kółk - nie czaję.
Rozumiem pożegnania na stałe, ale te pożegnania, powroty, i tak w kółk - nie czaję.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Już było wałkowane, nawet z wulgaryzmami
Tym razem wybudowałem Scarredowi pomnik w postaci playlisty na pogrzeb - chłop zasłużył na upamiętnienie.
-
Deleted User 8414
-
Deleted User 8414
Dobra nie chce mi się już tu siedzieć. Administracja nie potrafi włączyć mi nowych uprawnień, albo jej się nie chce. Rogal by już to dawno ogarnął. Pozdro dla wszystkich (poza tymi dwoma dzbanami) blokuje te stronę, żeby mnie nie kusiło już tu nigdy wchodzić. Nawet nie odpisujcie. Bo i tak tego nie przeczytam.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Ło cie uj xD
- blackcocker
- -#Moderator

Boże XDDDD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Chyba mamy rekord pobytu, bo nawet Nomad zabawia dłużej.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Z cała sympatią - bardziej atencyjnie już chyba się nie da.... 
Powiedziałbym, że ostatnio mózg chyba też przybrał zielonkawy odcień, bo chłop się totalnie odkleił
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Tak zupełnie serio i bez złośliwości - szkoda człowieka. Przymykałem oko na te wszystkie dziwne teksty i jazdy bo miał do nich prawo, krzywdy mi nie robił i był charakterystyczny, ale... Może ktoś z krakowskich sanatorian zapuki do kolegi i upewni się że nie skacze po ścianach?