13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
A jaką macie dziś pogodę? W Łodzi zimno i pada
dobrze, że tak wczoraj nie było w Krakowie...
Night Mistress Fan Club Łódź
W 2006 też nie było.primemover pisze: ↑śr cze 14, 2023 6:54 pm Czy to jest pierwsza trasa na której nie grali Number of the Beast ? Jeśli tak to może dlatego żeby Dickinson nie musiał zaśpiewać "WE will return!" (taka teoria z dupy, mam nadzieję)
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Podobnie choć po 16 słońce zaczęło przeblyskiwac ale rano deszcz
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam była piłka kopana pozdrawiamdostoevsky pisze: ↑śr cze 14, 2023 6:33 pm Przeczytałem wyżej o Wieczystej dlatego do niej nawiązuję w pytaniu do Steve'a.Na Hutniku grali 5 lat temu.
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
Czemu nic nie strzeliłeś?Steve Harris pisze: ↑śr cze 14, 2023 7:06 pmWitam była piłka kopana pozdrawiamdostoevsky pisze: ↑śr cze 14, 2023 6:33 pm Przeczytałem wyżej o Wieczystej dlatego do niej nawiązuję w pytaniu do Steve'a.Na Hutniku grali 5 lat temu.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 8107
Steve, widziałem Cię w kronice z koszulka hutnika
Intro + Caught + Stranger spowodowały, że się popłakałem od niepamiętnych czasów na koncercie...! Poczułem się jak ci ludzie na trasie Somewhere On Tour, w ogóle gdyby jeszcze Bruce miał te samą kurtkę... Ale tak czy siak świetne numery, kapitalnie wprowadziły w koncert i dobrze, że były te kloce z suckjustsu, bo bym padł na pysk chyba. Głosu już nie miałem, ale wrócił jakoś na Prisonera. Alexander na żywo konkret, choć bardziej chyba porobił mnie początek, to intro kurwa jest mistrzowskie, ja pierdole jak to piszę nadal mam ciarki... Końcówka też spoko, Trooper ogień, Wasted Years naprawdę nieźle poszło do przodu.
Nowe kawałki to na plus "Hell On Earth" i "Time Machine" jako tako, reszty mogliby nie grać w ogóle.
Co do publiki... Stałem obok LukaSieka, Dave'a i to było gdzieś mniej więcej około środka płyty. Nie pchałem się naprzód, bo nie przepadam za "spędami", od jakiegoś czasu męczy mnie przebywanie w hali w tyle ludzi i to oczekiwanie. Nie wiem, tak mam i tyle. Natomiast generalnie największy śmiech mnie ogarnął na FEARKU, jak wszyscy dosłownie dostali amoku, a kurwa przed chwilą grali Alexandra i cisza ha ha ha ... to samo na tych nowych numerach, trochę się działo, ludzie widać skakali, a sam początek zlany totalnie, zero znajomości tematu chyba. Szkoda, ale co robić, takie czasy.
Ogólnie koncert bardzo na plus. Dla samego początku gigu warto było wydać te 350 zł.
Nowe kawałki to na plus "Hell On Earth" i "Time Machine" jako tako, reszty mogliby nie grać w ogóle.
Co do publiki... Stałem obok LukaSieka, Dave'a i to było gdzieś mniej więcej około środka płyty. Nie pchałem się naprzód, bo nie przepadam za "spędami", od jakiegoś czasu męczy mnie przebywanie w hali w tyle ludzi i to oczekiwanie. Nie wiem, tak mam i tyle. Natomiast generalnie największy śmiech mnie ogarnął na FEARKU, jak wszyscy dosłownie dostali amoku, a kurwa przed chwilą grali Alexandra i cisza ha ha ha ... to samo na tych nowych numerach, trochę się działo, ludzie widać skakali, a sam początek zlany totalnie, zero znajomości tematu chyba. Szkoda, ale co robić, takie czasy.
Ogólnie koncert bardzo na plus. Dla samego początku gigu warto było wydać te 350 zł.
Z cyklu narzekań: ten ogrom telefonów w górze ciągle nagrywających - chuj strzela człowieka.
- dostoevsky
- -#Assassin

Dzięki za info i również pozdrawiam. Daj dziś czadu!Steve Harris pisze: ↑śr cze 14, 2023 7:06 pmWitam była piłka kopana pozdrawiamdostoevsky pisze: ↑śr cze 14, 2023 6:33 pm Przeczytałem wyżej o Wieczystej dlatego do niej nawiązuję w pytaniu do Steve'a.Na Hutniku grali 5 lat temu.
-
Deleted User 8263
Zakladam wlasnie Galaxy Buds Pro 2 i odpalam CSIT. Jebac raven age
-
Xardas2309
- -#Invader

Jak już wychodziliśmy z płyty ktoś płakał że nie było NOBT. Niestety też spotkałem takich co przyszli tylko dla kotletów.widman pisze: ↑śr cze 14, 2023 7:15 pm Intro + Caught + Stranger spowodowały, że się popłakałem od niepamiętnych czasów na koncercie...! Poczułem się jak ci ludzie na trasie Somewhere On Tour, w ogóle gdyby jeszcze Bruce miał te samą kurtkę... Ale tak czy siak świetne numery, kapitalnie wprowadziły w koncert i dobrze, że były te kloce z suckjustsu, bo bym padł na pysk chyba. Głosu już nie miałem, ale wrócił jakoś na Prisonera. Alexander na żywo konkret, choć bardziej chyba porobił mnie początek, to intro kurwa jest mistrzowskie, ja pierdole jak to piszę nadal mam ciarki... Końcówka też spoko, Trooper ogień, Wasted Years naprawdę nieźle poszło do przodu.
Ja miałem podobnie. Na Intrze złapałem się za głowę i myślałem że zaraz poleci mi łza. Na olku to samo. Prisoner rewelacja jak nigdy.
Gdyby na bis dali moonchild to chyba wtedy bym się pobeczal do reszty.
-
Deleted User 8263
No Moonchild na bisy to by siadł.
Pomyślałem, że niektórzy o tej porze drugi dzień z rzędu doświadczają Raven Age. Ahh zazdroszczę. 
-
Deleted User 8263
To prawda, z pierwszego rzędu ich nie oglądam, bo gram w grę o zwierzątkach na szczudłach
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Rzeczywiście zagłuszają? To świetna reklama tych słuchawek, jak będę szukać to poważnie rozważę ten model.
Mam nadzieję, że w tym roku nikt nie próbował ci obrzygać butów?Pierre Dolinski pisze: ↑śr cze 14, 2023 11:43 am Wczoraj jakaś lokalna celebrytka z kaczym pyskiem siedziała swojemu buhajowi na garbie i robiła sobie selfie na tle sceny, a ci biedni ludzie za nią nic nie mogli oglądać. Nie znoszę takich parek. Wczoraj przepuściłem jedną dziewczynę, żeby lepiej widziała, ale jakby fagas wziął ją na plecy, to bym mu ją z pleców za gacie ściągnął. Sorry. Twoja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna ograniczać moją.
-
Deleted User 8263
A co grają na tym Tauronie teraz?
Też mnie wkurwiały sytuacje z braniem na barana. Idziesz z niską laską albo dzieckiem? To bierz trybunę (chyba, że barierki są spokojne), a nie rób chlewu i nie zabieraj miejsca kilkunastu osobom za tobą. Wczoraj niestety były w mojej okolicy takie sytuacje, więc dziś cieszę się z trybuny
Wolę oglądać scenę zamiast pleców jakiegoś zielonowłosego NPC, który nawet nie wie, gdzie się znajduje.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller