13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków

Wszystko na temat trasy The Future Past Tour 2023

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: 13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków

Post autor: Lando »

A jaką macie dziś pogodę? W Łodzi zimno i pada :roll: dobrze, że tak wczoraj nie było w Krakowie...
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

primemover pisze: śr cze 14, 2023 6:54 pm Czy to jest pierwsza trasa na której nie grali Number of the Beast ? Jeśli tak to może dlatego żeby Dickinson nie musiał zaśpiewać "WE will return!" (taka teoria z dupy, mam nadzieję)
W 2006 też nie było.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Lando pisze: śr cze 14, 2023 6:55 pm A jaką macie dziś pogodę? W Łodzi zimno i pada :roll: dobrze, że tak wczoraj nie było w Krakowie...
Podobnie choć po 16 słońce zaczęło przeblyskiwac ale rano deszcz
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
Steve Harris
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Steve Harris »

dostoevsky pisze: śr cze 14, 2023 6:33 pm Przeczytałem wyżej o Wieczystej dlatego do niej nawiązuję w pytaniu do Steve'a. :D Na Hutniku grali 5 lat temu.
Witam była piłka kopana pozdrawiam
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Steve Harris pisze: śr cze 14, 2023 7:06 pm
dostoevsky pisze: śr cze 14, 2023 6:33 pm Przeczytałem wyżej o Wieczystej dlatego do niej nawiązuję w pytaniu do Steve'a. :D Na Hutniku grali 5 lat temu.
Czemu nic nie strzeliłeś?
A
B
C
D
E
Deleted User 8107

Post autor: Deleted User 8107 »

Steve, widziałem Cię w kronice z koszulka hutnika
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Intro + Caught + Stranger spowodowały, że się popłakałem od niepamiętnych czasów na koncercie...! Poczułem się jak ci ludzie na trasie Somewhere On Tour, w ogóle gdyby jeszcze Bruce miał te samą kurtkę... Ale tak czy siak świetne numery, kapitalnie wprowadziły w koncert i dobrze, że były te kloce z suckjustsu, bo bym padł na pysk chyba. Głosu już nie miałem, ale wrócił jakoś na Prisonera. Alexander na żywo konkret, choć bardziej chyba porobił mnie początek, to intro kurwa jest mistrzowskie, ja pierdole jak to piszę nadal mam ciarki... Końcówka też spoko, Trooper ogień, Wasted Years naprawdę nieźle poszło do przodu.
Nowe kawałki to na plus "Hell On Earth" i "Time Machine" jako tako, reszty mogliby nie grać w ogóle.

Co do publiki... Stałem obok LukaSieka, Dave'a i to było gdzieś mniej więcej około środka płyty. Nie pchałem się naprzód, bo nie przepadam za "spędami", od jakiegoś czasu męczy mnie przebywanie w hali w tyle ludzi i to oczekiwanie. Nie wiem, tak mam i tyle. Natomiast generalnie największy śmiech mnie ogarnął na FEARKU, jak wszyscy dosłownie dostali amoku, a kurwa przed chwilą grali Alexandra i cisza ha ha ha ... to samo na tych nowych numerach, trochę się działo, ludzie widać skakali, a sam początek zlany totalnie, zero znajomości tematu chyba. Szkoda, ale co robić, takie czasy.

Ogólnie koncert bardzo na plus. Dla samego początku gigu warto było wydać te 350 zł.
Awatar użytkownika
Sadek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Sadek »

Z cyklu narzekań: ten ogrom telefonów w górze ciągle nagrywających - chuj strzela człowieka.
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: dostoevsky »

Steve Harris pisze: śr cze 14, 2023 7:06 pm
Dzięki za info i również pozdrawiam. Daj dziś czadu!
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

Zakladam wlasnie Galaxy Buds Pro 2 i odpalam CSIT. Jebac raven age
Xardas2309
-#Invader
-#Invader

Post autor: Xardas2309 »

widman pisze: śr cze 14, 2023 7:15 pm Intro + Caught + Stranger spowodowały, że się popłakałem od niepamiętnych czasów na koncercie...! Poczułem się jak ci ludzie na trasie Somewhere On Tour, w ogóle gdyby jeszcze Bruce miał te samą kurtkę... Ale tak czy siak świetne numery, kapitalnie wprowadziły w koncert i dobrze, że były te kloce z suckjustsu, bo bym padł na pysk chyba. Głosu już nie miałem, ale wrócił jakoś na Prisonera. Alexander na żywo konkret, choć bardziej chyba porobił mnie początek, to intro kurwa jest mistrzowskie, ja pierdole jak to piszę nadal mam ciarki... Końcówka też spoko, Trooper ogień, Wasted Years naprawdę nieźle poszło do przodu.
Nowe kawałki to na plus "Hell On Earth" i "Time Machine" jako tako, reszty mogliby nie grać w ogóle.

Co do publiki... Stałem obok LukaSieka, Dave'a i to było gdzieś mniej więcej około środka płyty. Nie pchałem się naprzód, bo nie przepadam za "spędami", od jakiegoś czasu męczy mnie przebywanie w hali w tyle ludzi i to oczekiwanie. Nie wiem, tak mam i tyle. Natomiast generalnie największy śmiech mnie ogarnął na FEARKU, jak wszyscy dosłownie dostali amoku, a kurwa przed chwilą grali Alexandra i cisza ha ha ha ... to samo na tych nowych numerach, trochę się działo, ludzie widać skakali, a sam początek zlany totalnie, zero znajomości tematu chyba. Szkoda, ale co robić, takie czasy.

Ogólnie koncert bardzo na plus. Dla samego początku gigu warto było wydać te 350 zł.
Jak już wychodziliśmy z płyty ktoś płakał że nie było NOBT. Niestety też spotkałem takich co przyszli tylko dla kotletów.

Ja miałem podobnie. Na Intrze złapałem się za głowę i myślałem że zaraz poleci mi łza. Na olku to samo. Prisoner rewelacja jak nigdy.

Gdyby na bis dali moonchild to chyba wtedy bym się pobeczal do reszty.
Deleted User 8263

No Moonchild na bisy to by siadł.
Mikson
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Mikson »

Pomyślałem, że niektórzy o tej porze drugi dzień z rzędu doświadczają Raven Age. Ahh zazdroszczę. :D
Deleted User 8263

Mikson pisze: śr cze 14, 2023 7:57 pm Pomyślałem, że niektórzy o tej porze drugi dzień z rzędu doświadczają Raven Age. Ahh zazdroszczę. :D
Ja nie doświadczam. Dzięki Galaxy Buds Pro 2
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Mikson pisze: śr cze 14, 2023 7:57 pm Pomyślałem, że niektórzy o tej porze drugi dzień z rzędu doświadczają Raven Age. Ahh zazdroszczę. :D
To prawda, z pierwszego rzędu ich nie oglądam, bo gram w grę o zwierzątkach na szczudłach
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Mikson
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Mikson »

Dzosef pisze: śr cze 14, 2023 8:06 pm
Rzeczywiście zagłuszają? To świetna reklama tych słuchawek, jak będę szukać to poważnie rozważę ten model. :wink:
Awatar użytkownika
Scoobany
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Scoobany »

Pierre Dolinski pisze: śr cze 14, 2023 11:43 am Wczoraj jakaś lokalna celebrytka z kaczym pyskiem siedziała swojemu buhajowi na garbie i robiła sobie selfie na tle sceny, a ci biedni ludzie za nią nic nie mogli oglądać. Nie znoszę takich parek. Wczoraj przepuściłem jedną dziewczynę, żeby lepiej widziała, ale jakby fagas wziął ją na plecy, to bym mu ją z pleców za gacie ściągnął. Sorry. Twoja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna ograniczać moją.
Mam nadzieję, że w tym roku nikt nie próbował ci obrzygać butów? :P
Deleted User 8263

Mikson pisze: śr cze 14, 2023 8:11 pm
Dzosef pisze: śr cze 14, 2023 8:06 pm
Rzeczywiście zagłuszają? To świetna reklama tych słuchawek, jak będę szukać to poważnie rozważę ten model. :wink:
Nic nie słysze, a dźwięk mam na 80-90% i slucham sobie Maiden
Awatar użytkownika
Psotnick
-#Invader
-#Invader

Post autor: Psotnick »

A co grają na tym Tauronie teraz?
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Też mnie wkurwiały sytuacje z braniem na barana. Idziesz z niską laską albo dzieckiem? To bierz trybunę (chyba, że barierki są spokojne), a nie rób chlewu i nie zabieraj miejsca kilkunastu osobom za tobą. Wczoraj niestety były w mojej okolicy takie sytuacje, więc dziś cieszę się z trybuny :) Wolę oglądać scenę zamiast pleców jakiegoś zielonowłosego NPC, który nawet nie wie, gdzie się znajduje.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
ODPOWIEDZ