Haha... piękny dealDzosef pisze: ↑pn lip 10, 2023 8:01 pm Ciekawostka: pierwotnie miałem lecieć do Londynu w środę i nie robić Birmi i Notti. Wyszło jak wyszło w zyciu prywatnym, wiec zrobilem nott i birmi. Wracałem od razu po gigu w Birmi do Polski, a do Londynu kupilem nowy lot za jakieś 40zł w dniu gigu. Poprzedni kosztował też chyba 40-50zł, więc walić te parę dyszek. Wylądowałem w środę i miałem godzinę do lotu do Londynu, na który nie zamierzałem wsiąść. Odprawiłem się, żeby po przylocie zjeść za darmo obiad w lounge'u.
No i okazało się, że lot jest opóźniony ponad 3h, więc napisałem reklamację, ze bylem na lotnisku bo przylecialem z leeds i bylem w tranzycie, ale z powodu opóźnienia nie poleciałem i chcę odszkodowanie.
I cyk przyznane 250 euro. Wypad do Londynu praktycznie się zwrócił.
The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8263
Tym razem odwołany lot i nie zrobię gigu w Amsterdamie
. Miałem lot do Luton i dalej stamtąd do Ams, ale teraz nie ma chuja żeby tam dotrzeć.
Czy ktoś z Was ma aktywne konto na IMFC i zechciałby poświęcić 5 minut czasu na przeglądnięcie wątku kupię/sprzedam bilet?
Szukamy 4 tixów na oba Monachiumy, czyli w sumie 8. Najlepiej 4 jednego dnia na płytę i 4 innego dnia na trybuny (chociaż raczej ciężko będzie znaleźć 4 siedzenia obok siebie, ale ostatecznie może być w rozdzieleniu na 2 pary
)
Nie sądzę jednak, aby tam coś było do kupienia i czekało na mnie. Pewnie większa szansa w liczeniu na to, że dorzucą w oficjalnej sprzedaży. Ale fajnie byłoby gdyby ktoś pomógł w sprawdzeniu jak jest naprawdę.
M.
Szukamy 4 tixów na oba Monachiumy, czyli w sumie 8. Najlepiej 4 jednego dnia na płytę i 4 innego dnia na trybuny (chociaż raczej ciężko będzie znaleźć 4 siedzenia obok siebie, ale ostatecznie może być w rozdzieleniu na 2 pary
Nie sądzę jednak, aby tam coś było do kupienia i czekało na mnie. Pewnie większa szansa w liczeniu na to, że dorzucą w oficjalnej sprzedaży. Ale fajnie byłoby gdyby ktoś pomógł w sprawdzeniu jak jest naprawdę.
M.
-
Deleted User 8263
Na Monachium to wszyscy szukaja teraz, wiec w tym watku to musisz na biezaco siedziec i sprawdzac co godzine.beaviso pisze: ↑śr lip 12, 2023 7:02 pm Czy ktoś z Was ma aktywne konto na IMFC i zechciałby poświęcić 5 minut czasu na przeglądnięcie wątku kupię/sprzedam bilet?
Szukamy 4 tixów na oba Monachiumy, czyli w sumie 8. Najlepiej 4 jednego dnia na płytę i 4 innego dnia na trybuny (chociaż raczej ciężko będzie znaleźć 4 siedzenia obok siebie, ale ostatecznie może być w rozdzieleniu na 2 pary)
M.
-
Deleted User 8263
Mimo czujnego wzroku szeryfa udaje się wejść na barierke, mimo że jeszcze rano nie wiedzialem czy tu dotre. Czy Antwerpia to mój ostatni gig na Future Past? Możliwe, więc oby był dobry!
-
Deleted User 8263
Bardzo miły wieczór.
Na CSIT doszło do przyspieszenia po solo i zagrali go naprawde na pełnej kurwie. Stranger też wydawał się szybszy. Nicko jakiś pełen energii, aż się zdziwiłem, że nie zrobił przejścia na Trooperze.
Bruce w nastroju na trolling, stwierdził że cała Belgia mówi po francusku i czekał na oburzenie (sporo ludzi w sumie lekko buczało), poza tym gadki standardowe.
Harris drugi raz został na lewej na HWC, sam poczatek HWC trochę zepsuli gitarzyści.
Publika spoko, było paru pływakow, a od Troopera pchanko, ale bez chamówy.
Na koniec wpadły trzy froty, w tym bardzo przeze mnie wyczekiwany pomaranczowy Nicko. Także mamy komplet.
Na CSIT doszło do przyspieszenia po solo i zagrali go naprawde na pełnej kurwie. Stranger też wydawał się szybszy. Nicko jakiś pełen energii, aż się zdziwiłem, że nie zrobił przejścia na Trooperze.
Bruce w nastroju na trolling, stwierdził że cała Belgia mówi po francusku i czekał na oburzenie (sporo ludzi w sumie lekko buczało), poza tym gadki standardowe.
Harris drugi raz został na lewej na HWC, sam poczatek HWC trochę zepsuli gitarzyści.
Publika spoko, było paru pływakow, a od Troopera pchanko, ale bez chamówy.
Na koniec wpadły trzy froty, w tym bardzo przeze mnie wyczekiwany pomaranczowy Nicko. Także mamy komplet.
A ja dziś zaliczam mój finalny na tej trasie - Mediolan upał jak cholera, a to open air. Raczej dzisiaj gdzieś na tyłach na spokojnie, bo nie znoszę takiego gorąca. Cel osiągnięty - 20 koncert na 20lecie jeżdżenia za dziewicami. 
-
Deleted User 5490
Przyjemnych wrażeń i wytrzymania tego upału. 
Dzięki
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

Mamma Mia!jajco pisze: ↑sob lip 15, 2023 6:53 pmDziękimasakra, włosi nie powinno się zabierać za organizacje czegokolwiek. Takiego burdelu dawno nie widziałem. No ale już czekam sobie na Maidenow, niestety trochę w odległości ale trudno. Jednak cofam to właśnie zauważyłem że doszedłem do golden circle. Trochę sporego
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
-
Deleted User 8263
Nawet włosi podkreslaja, że koncerty we Wloszech to tragediajajco pisze: ↑sob lip 15, 2023 6:53 pmDziękimasakra, włosi nie powinno się zabierać za organizacje czegokolwiek. Takiego burdelu dawno nie widziałem. No ale już czekam sobie na Maidenow, niestety trochę w odległości ale trudno. Jednak cofam to właśnie zauważyłem że doszedłem do golden circle. Trochę sporego
Dokladnie. Chyba polowa ludzi szła do głównego wejścia tylko po to żeby usłyszeć że wchodzi się od innej strony i dawaj spacer w drugą stronę, nigdzie nie widziałem rozpisanego time line'u, ostatni support przed Ironami, Statovarius, wszedl na scenę, okazało się że wszystkie instrumenty wyłączone poczekali wpadł wokalista 3/4 pierwszego utworu go ni3 było słychać po czym jak skończył to powiedział że przeprasza że się spóźnili i że zagrają tylko 2 kawałki. Szczerze mówiąc myślałem że to zart, bo wydawało mi się, że spokojnie mogliby jeszcze że 2-3 dorzucić ale może wiecej czasu potrzeba było na przygotowania Ironowe, no i rzeczywiście zagrali jeszcze jeden numer i poszli.Dzosef pisze: ↑sob lip 15, 2023 10:27 pmNawet włosi podkreslaja, że koncerty we Wloszech to tragediajajco pisze: ↑sob lip 15, 2023 6:53 pmDziękimasakra, włosi nie powinno się zabierać za organizacje czegokolwiek. Takiego burdelu dawno nie widziałem. No ale już czekam sobie na Maidenow, niestety trochę w odległości ale trudno. Jednak cofam to właśnie zauważyłem że doszedłem do golden circle. Trochę sporego
Ironi w gazie, już dawno tak szybko mi koncert nie zleciał stojac dalej od sceny. Bruce w formie w jakiej go chyba na tej trasie jeszcze nie słyszałem.
Wydaje mi sie ze Dave pokopał soloweczke w Fearze.
Ogólnie zaskoczony byłem ludźmi. Wielki spokój, dopiero przy Iron Maiden jakieś pogo się zawiązało ale bez hard coreow ogolnie rzecz biorąc mój najluzniejszy koncert na tej trasie nie licząc trybun a Pradze.
Na minus też brak dedykowanej koszulki Ironow na te festyn.
Z ciekawostek to jeszcze przez kilka utworów latał dron ale nie wiem czy Maidenowy, festiwalowy czy prywatnie ktoś chciał pooglądać zza muru.
Bruce znów wspomniał że jego nawleczona jest na koncercie w związku z czym nie może pocałować jakiejś laski z kartka proszącą o urodzinowego buziaka od Bronka, stwierdził, że mieliby przewalone, bo narzeczona jest pół- włoszka więc temperamentna.
-
Deleted User 8263
Dobra, Galaxy Buds Pro 2 gotowe, mogę w spokoju czekać na koniec tego gowna
Czyli jednak Barcelona? Dzisiaj w Murcia 41⁰C....
Czy ktoś ma wyrobione zdanie o zakupie biletow na Niemcy? Teraz dorzucają drobne pule, na tydzien przed koncertem, ale opcje wysylki to tylko poczta krajowa (DE) polecona i ekspress (4-7 dni.) Nie ma wydruku własnego ani ebiletu. Nonsens, ale Niemcy są uwstecznione cyfrowo, to fakt. Czy jest u nich opcja odbioru w kasie i olania wysylki?
M.
M.
-
Deleted User 8107
Nigdy za granicą nie odbierałem w kasie, ale widzę, że do gigów w Niemczech został tydzień, ja bym zrobił tak, ze od gościa z Demo Music bym kupił (Sklep w Jeleniej Górze) i on by wysłał ekspresowo kurierem.beaviso pisze: ↑wt lip 18, 2023 9:14 pm Czy ktoś ma wyrobione zdanie o zakupie biletow na Niemcy? Teraz dorzucają drobne pule, na tydzien przed koncertem, ale opcje wysylki to tylko poczta krajowa (DE) polecona i ekspress (4-7 dni.) Nie ma wydruku własnego ani ebiletu. Nonsens, ale Niemcy są uwstecznione cyfrowo, to fakt. Czy jest u nich opcja odbioru w kasie i olania wysylki?
M.