No, ale dla mnie tez to jest prawie ich najsłabsza płyta (Shads wskazuje ją jako całkiem najsłabsza) nie oszukujmy sie, to prostsze granie nastawione na Heavy - czerpanie z Mety, Sabbas, Guns, Maiden itd. Nie wszyscy fani proga lubią takie rzeczy. A jak wiemy ProgArchives to stronka nastawiona właśnie na ten gatunek muzyki.
Avenged Sevenfold
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8107
Re: Avenged Sevenfold
Tytułowy jednak to chyba największy hit jeśli chodzi o komercję. Sporo wyświetleń, wykorzystywany często w galach sportów walki itp. Te zrzynki z Sad But True i Sandmanna też dobrze się przyjęły. Spodziewałem się, że debiut będzie niżej oceniony.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 8107
No, Shadows poleca ten wałek nawet ludziom, którzy nie znają zespołu i prawie zawsze chwyta. No dla mnie King>>> Debiut, ale to są imo 2 najsłabsze.
-
Deleted User 8107
Pękła 3 platyna dla singla Hail to the King w Stanach
A This Means War ma złoto
A This Means War ma złoto
-
Deleted User 8107
-
Deleted User 8107
2 leg po stanach się zaczął, cholera ja nie wiem co oni robią, ale setlista ta sama (zapatrzyli się na Maiden xD) aż się prosiło o Cosmic albo coś 
Szkoda, że że Stage tylko tytułowy, ale rozumiem. Promocja nowego albumu musi być na trasie.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 8107
-
Deleted User 8107
AVENGED SEVENFOLD Releases New Version Of 'We Love You' Featuring PUSSY RIOT:
https://blabbermouth.net/news/avenged-s ... RqBhbv86_8
https://blabbermouth.net/news/avenged-s ... RqBhbv86_8
- Saimon1995
- -#Moderator

Pierwsza europejska data w 2024 ogłoszona. Dzisiaj na tym festiwalu ogłoszono także min. Bruce'a Dickinsona.
Więc... wcale bym się nie zdziwił, jak A7X to będzie kolejny headliner przyszłorocznego Mystica.
Więc... wcale bym się nie zdziwił, jak A7X to będzie kolejny headliner przyszłorocznego Mystica.
-
Deleted User 8107
Doszła 7 data - festiwal w Lizbonie, nawet sprawdzałem loty, ale ceny z kosmosu, ale na pewno jeszcze jakies loty doloza, ta data mi najbardziej pasuje. Przynajmniej stolica, a nie jakieś zadupie.
-
Deleted User 8434
Mam bilet na Hamburg kupione w pierwszy dzień sprzedaży, teraz chyba Dortmund.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Cześć, tęskniliśmy!