SPOILER: Setlista Legacy of the Beast Tour - Dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: SPOILER: Setlista Legacy of the Beast Tour - Dyskusja
Spokojnie ludzie. Wszystkiego się dziś dowiemy. Nie ma co. Obejrzyjcie jakiś film, serial czy koncert, posłuchajcie jakichś płyt lub przeczytajcie książkę by czas zleciał.
Scream for me Tallin! Liczę na coś mocnego!
mam info z wiarygodnego źródła, że muzykom nie idą zbytnio próby i zamierzają przez 1,5h w kółko grać Wratchild, bo ten numer mają w małym palcu 
Jest Dzień Matki, zajmijmy się mamami, najlepiej jak... porozmawiamy z nimi o setliscie IM 2018
Dokładnie! Zajmijmy się matkami! Ja dziś już z nią o tym rozmawiałem!
Ja wręczyłem 7 czerwonych róż i kupiłem książkę o historii Krzyżaków, no i znów ten SotC. Nie da się uciec od skojarzeń w takim dniu 
Ale chyba w czwartek dopiero lecieli na miejsce?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jak będzie Wrathchild to będę się cieszył bo jeszcze nie słyszałem a każdy utwór z Killers mnie ucieszy
Rozmowa z mamą o setliscie Ironów już odbyta,
a to, że jej to nie interesuję nie ma żadnego znaczenia
W Alexandra nie wierzyłem od początku, ale jeśli mam być szczery to Clansman, SOTC i Icarus mnie bardziej cieszą niż Alex. Trzeba spiąć poślady i kupić wreszcie bilet
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
W sumie to współczuję... że masz takie "życie". Piękna pogoda za oknem, sobota... sto sposobów na spędzenie tego dnia. A Ty podniecasz sie i za przeproszeniem "srasz żarem" co tam 6 podstarzałych Angoli przygotowało na wieczorną setliste
www.MetalSide.pl
Nie ma to jak wytknac komus malo ''ambitne'' spedzanie czasu, robiac to samo.gumbyy pisze:W sumie to współczuję... że masz takie "życie". Piękna pogoda za oknem, sobota... sto sposobów na spędzenie tego dnia. A Ty podniecasz sie i za przeproszeniem "srasz żarem" co tam 6 podstarzałych Angoli przygotowało na wieczorną setlisteTrochę to smutne
![]()
Może takie kwasy trzymajmy z dala od forum, bo ciekawie to nie wygląda...
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zgadzam się ze Schizoidem. Nie wylewajmy tu kwasów.
Teraz jestem w pracy, to i zerknę czasami na forum z nudów. Wieczorem na pewno mnie nie bedzie
Spoko... z mojej strony koniec tematu.
www.MetalSide.pl
- Saimon1995
- -#Moderator

Nie ma się co napinać.
Prawdę mówiąc, może komuś się to podobać lub nie, dzięki m.in. RALFowi to forum żyje i ma się dobrze. Przynajmniej coś się dzieje. Gdyby nikt się nie odzywał, to zaś mielibyśmy narzekanie w stylu: 'dziś pierwszy koncert IM, a nikt nie pisze, każdy ma to gdzieś'.
A wracając do tematu - jeśli rzeczywiście Clansman, Sign i Flight, jako perełki się sprawdzą, to ja jestem bardzo usatysfakcjonowany. Może nie wniebowzięty (brakuje Alexandra
), ale "burza w mediach społecznościowych" po secie z takimi kompozycjami powinna być i to w pozytywnym sensie.
Teraz tylko się módlmy, żeby nie dołożyli w "gratisie" Wratchild i CIPWM. He he.
A wracając do tematu - jeśli rzeczywiście Clansman, Sign i Flight, jako perełki się sprawdzą, to ja jestem bardzo usatysfakcjonowany. Może nie wniebowzięty (brakuje Alexandra
Teraz tylko się módlmy, żeby nie dołożyli w "gratisie" Wratchild i CIPWM. He he.
Chyba wszyscy przebolejemy te numery, jeśli dostaniemy Sign Of The Cross i Clansmana.FaithNoMore pisze: ↑sob maja 26, 2018 1:26 pm
Teraz tylko się módlmy, żeby nie dołożyli w "gratisie" Wratchild i CIPWM. He he.![]()
Wszystko, wszystko!... tylko nie Wratchild.Schizoid pisze: ↑sob maja 26, 2018 1:39 pmChyba wszyscy przebolejemy te numery, jeśli dostaniemy Sign Of The Cross i Clansmana.FaithNoMore pisze: ↑sob maja 26, 2018 1:26 pm
Teraz tylko się módlmy, żeby nie dołożyli w "gratisie" Wratchild i CIPWM. He he.![]()
To dla mnie w ogóle numer-zagadka
Przeciętny utwór, który do zespołu nie pasuje już od wielu lat, ale pomimo to go grają. A nawet nie jest hitem. Ale jeśli go zrekompensują czymś dobrym, to wybaczę.
Grają go bo to jeden z ich pierwszych utworów, który powstał na długo przed wydaniem debiutu i temu mają do niego sentyment. Poza tym to naprawdę niezły kawał mięcha, ze świetnym riffem, ścieżką basu i dziką solówką Dave'a, którą swego czasu grał nawet zębami. Tylko po tylu latach mogliby sobie dać z nim już spokój i wyciągnąć coś mniej oczywistego.
-
Deleted User 6661
Nie ma gdzieś może zakładów bukmacherskich na setlistę? Wizję miałem we śnie 
On świetnie brzmi w wersjach z Di'Anno, z Brucem już gorzej, ale na przykład na trasie TBOS do setu pasował jak pięść do nosa.
A sentyment ma chyba tylko 2/6 zespołu, pozostałych muzyków nie było za czasów przed debiutem.
A sentyment ma chyba tylko 2/6 zespołu, pozostałych muzyków nie było za czasów przed debiutem.
To tym bardziej smarki nie mają nic do gadaniaA sentyment ma chyba tylko 2/6 zespołu, pozostałych muzyków nie było za czasów przed debiutem.