Jak zmierzałem w stronę auta to właśnie widziałem, że jakaś taka kolumna aut wyjechała i się zastanawiałem czy to oni.
Szkoda, ale trochę trudno się dziwić - ludzi czekało sporo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Jak zmierzałem w stronę auta to właśnie widziałem, że jakaś taka kolumna aut wyjechała i się zastanawiałem czy to oni.

Co Ty, nikogo na fali nie było nawet.

Co do pierwszej części - wtf? Pod wzgledem oprawy Maideni sa 5 lig wyzej, poza Harleyem nic szczególnego.
I mnie było miło Cię poznaćJoxerTeaman pisze: ↑czw cze 14, 2018 2:55 am
Przy okazji spotkałem w przedziale i poznałem krusejdera. Miło było poznać, serdecznie pozdrawiam![]()
W Pilznie z końca hali, niosąc piwko, dostałam się szybko i sprawnie pod barierke w momencie, gdy zaczynał się Megadeth. W Czechach po prostu nikt nie chce zostać podeptany po sandałach

O to, to. Też nie rozumiem tych zachwytów nad polską publicznością. Za granicą - kulturka, każdy się bawi jak chce, bez przeszkadzania innym, bez spinki. U nas - jak w chlewie po napełnieniu korytathorgal_30 pisze: ↑czw cze 14, 2018 9:05 am Ja nigdy nie zrozumiem tych zachwytów nad "polska publiką" i jebania spokojnych Niemców, Czechów czy Holendrów...

Potwierdzam i prosze sie przy najblizszej okazji upomnieć o zwrot, ew o postawienie piwa/wody przeze mnie na najbliższym wspolnym koncerciemila pisze: ↑czw cze 14, 2018 9:21 amW Pilznie z końca hali, niosąc piwko, dostałam się szybko i sprawnie pod barierke w momencie, gdy zaczynał się Megadeth. W Czechach po prostu nikt nie chce zostać podeptany po sandałach![]()