Paul Di Anno

Solowe dokonania byłych i obecnych członków Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Re: Paul Di Anno

Post autor: blackcocker »

Ja się cieszę, że powstało to nagranie. Przynajmniej są świetne lyrics videosy do których lubię wracać co jakiś czas, zawsze bawią tak samo
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

blackmailer pisze: pt kwie 26, 2019 12:26 pm Ja się cieszę, że powstało to nagranie. Przynajmniej są świetne lyrics videosy do których lubię wracać co jakiś czas, zawsze bawią tak samo
Charleeeeey
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Vorgel »

pucha pisze: pt kwie 19, 2019 4:00 pm Co do "obrabiania dupy" Maidenom... Podaj mi jakiś przykład :)
Podam tylko jeden, pierwszy z brzegu który pamiętam, chociaż było tego więcej

https://www.youtube.com/watch?v=brBtb5ykIoI

Tu DiAnno porównuje Harrisa do Hitlera

http://www.blabbermouth.net/news/paul-d ... ng-boring/
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

https://www.loudersound.com/features/th ... uxp4VIh9zM

Iron Maiden: the 10 best songs sung by Paul Di'Anno

Nie ma Strange World, do kitu taki ranking.
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Mr. M »

Nie ma, a jest Wrathchild... a potem się dziwimy na forum skąd takie ogrywanie go na koncertach :lol:
Awatar użytkownika
pucha
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: pucha »

Mr. M pisze: sob maja 18, 2019 2:03 am Nie ma, a jest Wrathchild... a potem się dziwimy na forum skąd takie ogrywanie go na koncertach :lol:
To że Wrathchild jest oklepane i często grane na koncertach, nie znaczy że to zły utwór...
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Szkoda, że doprowadził się do takiego stanu. Mimo wszystko - zdrowia Paul.
Cztery lata temu prawie się przekręciłem. Doznałem sepsy w Argentynie. Byłem bardzo chory. Ledwo udało mi się dotrzeć do Anglii i z lotniska pognałem prosto do szpitala. Przez ostatnie cztery lata regularnie bywam w szpitalu. Przeszedłem operację obu nóg. Od czterech lat trudno mi chodzić. Z powodu sepsy doznaję kolejnych infekcji, nie mogą więc operować moich nóg, kiedy chcą. W tej chwili mam tylko jedno kolano. Drugie zostało usunięte. Oczywiście chcę grać, ale nie mogę tego robić aż mnie nie poskładają. Nie zamierzam przejść na emeryturę, ale muszę wyzdrowieć.

Przy następnej operacji usuną mi drugie kolano i natychmiast wstawią protezę. Będę potem musiał nauczyć się stania na jednej nodze. Po jakimś czasie będę mógł chodzić o kulach, co będzie fantastyczne. Dwa tygodnie temu doznałem kolejnej infekcji, więc nie mogą mnie teraz operować. Niestety z powodu sepsy tak będzie to wyglądało do końca życia. Miałem szczęście. W samolocie z Argentyny do domu wszyscy mnie pytali, czy się dobrze czuję. Nie miałem pojęcia, że umierałem. Kiedy dotarłem do domu, upadłem na podłogę. Żona i dzieci były w Ameryce, ale zadzwoniłem po pogotowie. Musieli wyważyć drzwi, żeby zabrać mnie do szpitala, gdzie spędziłem osiem miesięcy. Mieli 45 minut, żeby mnie napompować antybiotykami, bo inaczej bym umarł.
https://www.terazmuzyka.pl/aktualnosci/ ... mierc.html
Deleted User 7842

Post autor: Deleted User 7842 »

MaidenFan pisze: pt gru 06, 2019 9:55 pm Szkoda, że doprowadził się do takiego stanu. Mimo wszystko - zdrowia Paul.
Cztery lata temu prawie się przekręciłem. Doznałem sepsy w Argentynie. Byłem bardzo chory. Ledwo udało mi się dotrzeć do Anglii i z lotniska pognałem prosto do szpitala. Przez ostatnie cztery lata regularnie bywam w szpitalu. Przeszedłem operację obu nóg. Od czterech lat trudno mi chodzić. Z powodu sepsy doznaję kolejnych infekcji, nie mogą więc operować moich nóg, kiedy chcą. W tej chwili mam tylko jedno kolano. Drugie zostało usunięte. Oczywiście chcę grać, ale nie mogę tego robić aż mnie nie poskładają. Nie zamierzam przejść na emeryturę, ale muszę wyzdrowieć.

Przy następnej operacji usuną mi drugie kolano i natychmiast wstawią protezę. Będę potem musiał nauczyć się stania na jednej nodze. Po jakimś czasie będę mógł chodzić o kulach, co będzie fantastyczne. Dwa tygodnie temu doznałem kolejnej infekcji, więc nie mogą mnie teraz operować. Niestety z powodu sepsy tak będzie to wyglądało do końca życia. Miałem szczęście. W samolocie z Argentyny do domu wszyscy mnie pytali, czy się dobrze czuję. Nie miałem pojęcia, że umierałem. Kiedy dotarłem do domu, upadłem na podłogę. Żona i dzieci były w Ameryce, ale zadzwoniłem po pogotowie. Musieli wyważyć drzwi, żeby zabrać mnie do szpitala, gdzie spędziłem osiem miesięcy. Mieli 45 minut, żeby mnie napompować antybiotykami, bo inaczej bym umarł.
https://www.terazmuzyka.pl/aktualnosci/ ... mierc.html
Cóż, biorąc pod uwagę jego styl życia w przeszłości dziwię się, że ten człowiek w ogóle żyje.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

To samo mozna powiedziec o Ozzym i paru innych
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Chyba on sam się nie spodziewał, że dożyje tego wieku.
Zdrowia mu życzę i trzymam kciuki za niego, ale ma tak na własne życzenie.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Invader pisze: pt gru 06, 2019 10:50 pm To samo mozna powiedziec o Ozzym i paru innych
Ozzy miał fundusze na lepsze dragi i lepsze kliniki z lepszym detoksem
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Całe szczęście, że mnie zawsze było i jest stać tylko na gorsze dragi, dlatego ich nie tykam.
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Były wokalista Iron Maiden, Paul Di’Anno zapowiedział koncert, który ma być jego pożegnaniem ze sceną.

Paul Di’Anno zaśpiewał na płytach „Iron Maiden” i „Killers” zespołu Iron Maiden. Od lat prowadzi karierę solową, ale wykonuje też repertuar byłego zespołu. Ze względu na problemy zdrowotne wokalista postanowił pożegnać się ze sceną. Z tej okazji zapowiedział pożegnalny koncert, który odbędzie się 30 sierpnia 2020 w ramach angielskiego festiwalu Beermageddon. Artysta wystąpi pod nazwą Ides Of March, a na scenie towarzyszyć mu będą koledzy z czasów Iron Maiden: Terry Wapram, Terry Rance i Doug Sampson i Speed Harris.

Organizatorzy festiwalu piszą:

"To będzie ostatni koncert Paula Di’Anno. Paul wziął sobie do serca zalecenia lekarzy i postanowił pożegnać się ze sceną."

https://www.terazmuzyka.pl/aktualnosci/ ... DSYdZtd6ho

http://www.beermageddon.co.uk/
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Deleted User 7842

Post autor: Deleted User 7842 »

Który to już raz nasz kochany Paul schodzi ze sceny? Bo trochę się w tym pogubiłem.
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

To jednak nie pojedzie na trasę Iron Maiden grającego cały debiut? Niebywałe.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Sprawa jest prosta. Di'Anno zainwestuje w stworzenie swojego hologramu, który będzie jeździł za niego w trasę.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

E kurwancka
Ja Paula chce zobaczyć
Wybiera się ktoś?

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Kurwa, nici z rerecordu debiutu :(
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

blackmailer pisze: czw sty 16, 2020 9:11 pm Kurwa, nici z rerecordu debiutu :(
Ma zejść ze sceny.
O studiu nic nie jest wspomniane

ODPOWIEDZ