Paul Di Anno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: Paul Di Anno
Ja się cieszę, że powstało to nagranie. Przynajmniej są świetne lyrics videosy do których lubię wracać co jakiś czas, zawsze bawią tak samo
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Charleeeeeyblackmailer pisze: ↑pt kwie 26, 2019 12:26 pm Ja się cieszę, że powstało to nagranie. Przynajmniej są świetne lyrics videosy do których lubię wracać co jakiś czas, zawsze bawią tak samo
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Podam tylko jeden, pierwszy z brzegu który pamiętam, chociaż było tego więcej
https://www.youtube.com/watch?v=brBtb5ykIoI
Tu DiAnno porównuje Harrisa do Hitlera
http://www.blabbermouth.net/news/paul-d ... ng-boring/
-
Deleted User 2259
https://www.loudersound.com/features/th ... uxp4VIh9zM
Iron Maiden: the 10 best songs sung by Paul Di'Anno
Nie ma Strange World, do kitu taki ranking.
Iron Maiden: the 10 best songs sung by Paul Di'Anno
Nie ma Strange World, do kitu taki ranking.
Nie ma, a jest Wrathchild... a potem się dziwimy na forum skąd takie ogrywanie go na koncertach 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Szkoda, że doprowadził się do takiego stanu. Mimo wszystko - zdrowia Paul.
https://www.terazmuzyka.pl/aktualnosci/ ... mierc.htmlCztery lata temu prawie się przekręciłem. Doznałem sepsy w Argentynie. Byłem bardzo chory. Ledwo udało mi się dotrzeć do Anglii i z lotniska pognałem prosto do szpitala. Przez ostatnie cztery lata regularnie bywam w szpitalu. Przeszedłem operację obu nóg. Od czterech lat trudno mi chodzić. Z powodu sepsy doznaję kolejnych infekcji, nie mogą więc operować moich nóg, kiedy chcą. W tej chwili mam tylko jedno kolano. Drugie zostało usunięte. Oczywiście chcę grać, ale nie mogę tego robić aż mnie nie poskładają. Nie zamierzam przejść na emeryturę, ale muszę wyzdrowieć.
Przy następnej operacji usuną mi drugie kolano i natychmiast wstawią protezę. Będę potem musiał nauczyć się stania na jednej nodze. Po jakimś czasie będę mógł chodzić o kulach, co będzie fantastyczne. Dwa tygodnie temu doznałem kolejnej infekcji, więc nie mogą mnie teraz operować. Niestety z powodu sepsy tak będzie to wyglądało do końca życia. Miałem szczęście. W samolocie z Argentyny do domu wszyscy mnie pytali, czy się dobrze czuję. Nie miałem pojęcia, że umierałem. Kiedy dotarłem do domu, upadłem na podłogę. Żona i dzieci były w Ameryce, ale zadzwoniłem po pogotowie. Musieli wyważyć drzwi, żeby zabrać mnie do szpitala, gdzie spędziłem osiem miesięcy. Mieli 45 minut, żeby mnie napompować antybiotykami, bo inaczej bym umarł.
-
Deleted User 7842
Cóż, biorąc pod uwagę jego styl życia w przeszłości dziwię się, że ten człowiek w ogóle żyje.MaidenFan pisze: ↑pt gru 06, 2019 9:55 pm Szkoda, że doprowadził się do takiego stanu. Mimo wszystko - zdrowia Paul.https://www.terazmuzyka.pl/aktualnosci/ ... mierc.htmlCztery lata temu prawie się przekręciłem. Doznałem sepsy w Argentynie. Byłem bardzo chory. Ledwo udało mi się dotrzeć do Anglii i z lotniska pognałem prosto do szpitala. Przez ostatnie cztery lata regularnie bywam w szpitalu. Przeszedłem operację obu nóg. Od czterech lat trudno mi chodzić. Z powodu sepsy doznaję kolejnych infekcji, nie mogą więc operować moich nóg, kiedy chcą. W tej chwili mam tylko jedno kolano. Drugie zostało usunięte. Oczywiście chcę grać, ale nie mogę tego robić aż mnie nie poskładają. Nie zamierzam przejść na emeryturę, ale muszę wyzdrowieć.
Przy następnej operacji usuną mi drugie kolano i natychmiast wstawią protezę. Będę potem musiał nauczyć się stania na jednej nodze. Po jakimś czasie będę mógł chodzić o kulach, co będzie fantastyczne. Dwa tygodnie temu doznałem kolejnej infekcji, więc nie mogą mnie teraz operować. Niestety z powodu sepsy tak będzie to wyglądało do końca życia. Miałem szczęście. W samolocie z Argentyny do domu wszyscy mnie pytali, czy się dobrze czuję. Nie miałem pojęcia, że umierałem. Kiedy dotarłem do domu, upadłem na podłogę. Żona i dzieci były w Ameryce, ale zadzwoniłem po pogotowie. Musieli wyważyć drzwi, żeby zabrać mnie do szpitala, gdzie spędziłem osiem miesięcy. Mieli 45 minut, żeby mnie napompować antybiotykami, bo inaczej bym umarł.
Chyba on sam się nie spodziewał, że dożyje tego wieku.
Zdrowia mu życzę i trzymam kciuki za niego, ale ma tak na własne życzenie.
Zdrowia mu życzę i trzymam kciuki za niego, ale ma tak na własne życzenie.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ozzy miał fundusze na lepsze dragi i lepsze kliniki z lepszym detoksem
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Całe szczęście, że mnie zawsze było i jest stać tylko na gorsze dragi, dlatego ich nie tykam.
Były wokalista Iron Maiden, Paul Di’Anno zapowiedział koncert, który ma być jego pożegnaniem ze sceną.
Paul Di’Anno zaśpiewał na płytach „Iron Maiden” i „Killers” zespołu Iron Maiden. Od lat prowadzi karierę solową, ale wykonuje też repertuar byłego zespołu. Ze względu na problemy zdrowotne wokalista postanowił pożegnać się ze sceną. Z tej okazji zapowiedział pożegnalny koncert, który odbędzie się 30 sierpnia 2020 w ramach angielskiego festiwalu Beermageddon. Artysta wystąpi pod nazwą Ides Of March, a na scenie towarzyszyć mu będą koledzy z czasów Iron Maiden: Terry Wapram, Terry Rance i Doug Sampson i Speed Harris.
Organizatorzy festiwalu piszą:
"To będzie ostatni koncert Paula Di’Anno. Paul wziął sobie do serca zalecenia lekarzy i postanowił pożegnać się ze sceną."
https://www.terazmuzyka.pl/aktualnosci/ ... DSYdZtd6ho
http://www.beermageddon.co.uk/
Paul Di’Anno zaśpiewał na płytach „Iron Maiden” i „Killers” zespołu Iron Maiden. Od lat prowadzi karierę solową, ale wykonuje też repertuar byłego zespołu. Ze względu na problemy zdrowotne wokalista postanowił pożegnać się ze sceną. Z tej okazji zapowiedział pożegnalny koncert, który odbędzie się 30 sierpnia 2020 w ramach angielskiego festiwalu Beermageddon. Artysta wystąpi pod nazwą Ides Of March, a na scenie towarzyszyć mu będą koledzy z czasów Iron Maiden: Terry Wapram, Terry Rance i Doug Sampson i Speed Harris.
Organizatorzy festiwalu piszą:
"To będzie ostatni koncert Paula Di’Anno. Paul wziął sobie do serca zalecenia lekarzy i postanowił pożegnać się ze sceną."
https://www.terazmuzyka.pl/aktualnosci/ ... DSYdZtd6ho
http://www.beermageddon.co.uk/
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
-
Deleted User 7842
Który to już raz nasz kochany Paul schodzi ze sceny? Bo trochę się w tym pogubiłem.
-
Deleted User 357
To jednak nie pojedzie na trasę Iron Maiden grającego cały debiut? Niebywałe.
-
Deleted User 5490
Sprawa jest prosta. Di'Anno zainwestuje w stworzenie swojego hologramu, który będzie jeździł za niego w trasę.
E kurwancka
Ja Paula chce zobaczyć
Wybiera się ktoś?
Ja Paula chce zobaczyć
Wybiera się ktoś?
- blackcocker
- -#Moderator

Kurwa, nici z rerecordu debiutu 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Ma zejść ze sceny.
O studiu nic nie jest wspomniane