Thrash Metal
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Thrash Metal
To brzmi jakbyś mu zarzucał normictwo
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nie no
Po prostu dobrze się czasem zanurzyć głębiej w ten gatunek bo tam dobrych kapel było sporo jednak 
Zgadza się. 
Ale ja to wiem
Po prostu te trzy mi siadły najbardziej
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Np. ostatnia płyta Heathen to chyba najlepsza thrashowa płyta ostatnich 20tu lat
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dla mnie w ogóle Dukes to nieporozumienie, wiec siła rzeczy live... no nie czuje goscia w tych szortach, z jego manierą wokalną. Dobrze, że wrócił jedyny słuszny wokal, czyli Zetro.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Ziomaletto
- -#Invader

Jak komuś się podoba rzucanie kilku wulgaryzmów w jednym zdaniu to spoko. Dla mnie to po prostu "cringe", jak to się teraz mówi. 14-latkom się podoba taki styl bycia.
No ale jak tu można w ogóle mieć inną opinię, zaraz się tu zleci banda ortodoksów, by zacząć swoją tyradę i personalne ataki. A podobno metalowcy tacy mili i w ogóle...
Szkoda czasu na takie gówniane forum.
Do Kreatora i Slayera dorzuciłbym jeszcze Sepulturę i Overkill 
Lol... ale Ty byłeś na koncercie Exo z Dukesem i on był na żenującym poziomie? Czy sam fakt, że Rob przeklina na scenie ustawia dla Ciebie ten koncert na poziomie żenada? Opinie swoją wyraziłeś na podstawie?Ziomaletto pisze: ↑śr mar 04, 2020 10:44 am No ale jak tu można w ogóle mieć inną opinię, zaraz się tu zleci banda ortodoksów, by zacząć swoją tyradę i personalne ataki. A podobno metalowcy tacy mili i w ogóle...
Ja napisałem, że byłem na 4 takich koncertach i żaden nie był słaby. Moja opinia bierze się z naocznego doświadczenia, powtórzonego kilka razy. A Twoja?
ps.
Szkoda czasu ma takie hmm dyskusje...
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Gumby tak z ciekawości, serio nie rozumiesz co miał na myśli przedmówca, czy z braku kontrargumentu przeinaczasz jego wypowiedź?Czy sam fakt, że Rob przeklina na scenie
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Deleted User 357
Oczywiście typowo dla siebie pominąłeś zasadnicze pytanie NA ILU KONCERTACH byłeś i na jaką masz skalę porównawcząZiomaletto pisze: ↑śr mar 04, 2020 10:44 amJak komuś się podoba rzucanie kilku wulgaryzmów w jednym zdaniu to spoko. Dla mnie to po prostu "cringe", jak to się teraz mówi. 14-latkom się podoba taki styl bycia.
No ale jak tu można w ogóle mieć inną opinię, zaraz się tu zleci banda ortodoksów, by zacząć swoją tyradę i personalne ataki. A podobno metalowcy tacy mili i w ogóle...
Ej, ale czytałeś treść pierwotnego posta? Głównym zarzutem naszego Ziomala co do Dukesa na żywo jest to, że Dukes "przeklina na koncertach aż uszy więdną". Akurat tak się składa że tego gościa kojarzę z innych forów i wiem że jego zwyczajem jest rzucanie kategorycznych tez bez poparcia argumentacją. Podobnie było jak płakał o "fatalnej formie Slayera na żywo" - na pytanie na którym koncercie był, oczywiście nie odpowiedziałGumby tak z ciekawości, serio nie rozumiesz co miał na myśli przedmówca, czy z braku kontrargumentu przeinaczasz jego wypowiedź?
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Może nie najlepsza, ale na pewno urywa fiuta razem z jajami.octavarium pisze: ↑wt mar 03, 2020 7:49 pmNp. ostatnia płyta Heathen to chyba najlepsza thrashowa płyta ostatnich 20tu lat
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Ziomaletto pisze: ↑pn mar 02, 2020 7:13 pm No i występy Exodusa z nim były żenujące, od słuchania tony faków z jego strony uszy więdły.
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ok, czyli nie zrozumiałeś
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Gość pisze, że od faków na koncercie więdły uszy i te koncerty były żenujace. Nie był na żadnym z nich.
www.MetalSide.pl
Pewnie na Youtubie koncerty widział 
Widziałem koncerty Exo z Zetro i Dukesem. I choć pierwszy koncert z Zetro jest do dziś nie do pokonania to Dukes to był huragan energii a i płyty z nim były całkiem dobre. Jedyne co mi się z nim źle kojarzy to ponownie nagrane "Bonded By Blood" ale to by się z nikim nie udało.
Też wolę Dukesa. Większy wygar w głosie.
- Daveastate
- -#Clairvoyant

A moim skromnym zdaniem Dukes nie pasował do Exodusa i zawsze będzie dla mnie na ostatnim miejscu wokalistów w Exo. W żadnym wypadku nie oznacza to że albumy z nim są słabe bo Exhibity odpalam co jakiś czas (może i nawet częściej niż Shovel Headed Killing Machine
). No dobra, wyjątkiem jest Let There Be Blood ale czy jakikolwiek ReRecord był dobrym pomysłem i wyszedł tak dobrze jak oryginał? No nie znam takiego!
Na pierwszym miejscu od zawsze na zawsze Paul ale to już tu w temacie było mówione kilka razy, dalej Zetro bardzo dobrze podtrzymywał (i podtrzymuje) ducha Exodusa swoim pełnym kwasu, że tak to ujmę, wokalem.
Ps. Pierwszy mój post tutaj, witam wszystkich!
Na pierwszym miejscu od zawsze na zawsze Paul ale to już tu w temacie było mówione kilka razy, dalej Zetro bardzo dobrze podtrzymywał (i podtrzymuje) ducha Exodusa swoim pełnym kwasu, że tak to ujmę, wokalem.
Ps. Pierwszy mój post tutaj, witam wszystkich!
Z Zetro zdarzało się jednak nagrać Exodusowi rzeczy gorsze - "Impact Is Imminent" oraz "Force Of Habit" (ta ostatnia bardzo ciekawa ale za długo i bezsensowne covery).