Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Hehe, koncert Maiden a studia to dwie rozne sprawy

-
CzlowiekBezXywy
- -#Charlotte

Ale zasada - ta sama.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

CzlowiekBezXywy pisze:Chcecie wyciągnąć uprzywilejowaną pozycję dla członków Sanktuarium, a gdy niedawno była afera z przyjmowaniem na prawo studentów z odpowiednimi "plecami", to zapewne wszyscy byli oburzeni
Na Zachodzie (np. w Paryżu) załatwia się takie rzeczy dla członków FC (oficjalnego) więc o co chodzi? Pomyśl nim coś napiszesz.
Taa, jasne może sobie weźcie cały koncert zarezerwujcie tylko dla FC? "Opaski dla FC, opaski dla FC". Już mnie to zaczyna delikatnie mówiąc wkurzać. Kupuje bilet za taką samą cene jak Wy i nie zamierzam stać w gorszym miejscu, a opaskę zdobędę choćbym miał potłuc jakiegoś Fan-ClubowcaSim0n pisze:hehe.. tak se pomyslalem ze skoro macie wtyki w mystic to moze niech nam pod sama scene ustwaia taki jeden sektor od prawej do lewej i bedzie on tylko dla czlonkow FCa dopiero za tym sektor z opaskami
Po tym poście pewnie "wszechwładny" Wicker Man zaraz mnie zbanuje i co tam on jeszcze może, ale wisi mi to, a opaskę najchętniej zabrał bym jemu
PS: "Na zachodzi to, na zachodzie tamto" Jak coś jest "na zachodzie" to znaczy, że jest idealne, w ogóle cacy i tak ma być wszędzie? Pomyśl nim cos napiszesz...
UP THE IRONS!!! - FireOwl
Ale ile (jesli juz) uda sie zalatwic opasek ... 50 ??? 75 to chyba max. bo nie wszyscy z FC beda na koncercie lub plycie 
Ale chyba nie musisz się tak bulwersowaćFireOwl pisze:Taa, jasne może sobie weźcie cały koncert zarezerwujcie tylko dla FC? "Opaski dla FC, opaski dla FC". Już mnie to zaczyna delikatnie mówiąc wkurzać. Kupuje bilet za taką samą cene jak Wy i nie zamierzam stać w gorszym miejscu, a opaskę zdobędę choćbym miał potłuc jakiegoś Fan-ClubowcaSim0n pisze:hehe.. tak se pomyslalem ze skoro macie wtyki w mystic to moze niech nam pod sama scene ustwaia taki jeden sektor od prawej do lewej i bedzie on tylko dla czlonkow FCa dopiero za tym sektor z opaskami
Może ja sobie np. zarządam od Mystica 1000 opasek z uwagi na to, że należy do Związku Hodowców Drobiu?
Po tym poście pewnie "wszechwładny" Wicker Man zaraz mnie zbanuje i co tam on jeszcze może, ale wisi mi to, a opaskę najchętniej zabrał bym jemu
PS: "Na zachodzi to, na zachodzie tamto" Jak coś jest "na zachodzie" to znaczy, że jest idealne, w ogóle cacy i tak ma być wszędzie? Pomyśl nim cos napiszesz...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

FireOwl pisze:Taa, jasne może sobie weźcie cały koncert zarezerwujcie tylko dla FC? "Opaski dla FC, opaski dla FC". Już mnie to zaczyna delikatnie mówiąc wkurzać. Kupuje bilet za taką samą cene jak Wy i nie zamierzam stać w gorszym miejscu, a opaskę zdobędę choćbym miał potłuc jakiegoś Fan-ClubowcaMoże ja sobie np. zarządam od Mystica 1000 opasek z uwagi na to, że należy do Związku Hodowców Drobiu?
Przecież to jasne, że nie cały sektor. Sprawiedliwość musi być.
Jak potłuczesz jakiegoś klubowicza to koncert Maiden przeczekasz w areszcie.
Współpracujemy oficjalnie z organizatorem koncertu - Mystic Production i jako organizacja - Polski Fan Club Iron Maiden - chcielibyśmy załatwić jakieś drobne przywileje dla naszych członków. Oczywiście wszystko będzie oficjalnie załatwiane z organizatorem. Na razie jednak to daleka przyszłość - na dzień dzisiejszy nic nie wiadomo. Do koncertu zostało ponad 5 miesięcy i jest jeszcze czas na wszelkie formalności itp.
Mi nie zabierzesz raczej opaski, bo chyba nie będę na płycie.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Boże - a skąd ja mam to teraz wiedzieć??? Do koncertu jeszcze mnóstwo czasu i wszystko wyjaśni się w odpowiednim momencie.S1MON pisze:Ale ile (jesli juz) uda sie zalatwic opasek ... 50 ??? 75 to chyba max. bo nie wszyscy z FC beda na koncercie lub plycie
Przecież powiedziałem, że jak się czegoś dowiem to dam Wam znać.
-
El Dorado
na sektorze 30 bedziesz?? dal Vipów??WICKER MAN pisze: Mi nie zabierzesz raczej opaski, bo chyba nie będę na płycie.
Majek pisze: Ale chyba nie musisz się tak bulwersowaćOn tylko żartował
Emocje poniosły, wiesz taki koncert, wątpie żeby jeszcze kiedykolwiek zagrali taki u nas w Polsce.WICKER MAN pisze:Jak potłuczesz jakiegoś klubowicza to koncert Maiden przeczekasz w areszcie.![]()
![]()
UP THE IRONS!!! - FireOwl
Coo?! Co ty gadasz?! Zagrają - nie jeden! Zobaczysz... oni mają dopiero po 50 lat! ( i to nie wszyscy :])FireOwl pisze:Majek pisze: Ale chyba nie musisz się tak bulwersowaćOn tylko żartował
Emocje poniosły, wiesz taki koncert, wątpie żeby jeszcze kiedykolwiek zagrali taki u nas w Polsce.WICKER MAN pisze:Jak potłuczesz jakiegoś klubowicza to koncert Maiden przeczekasz w areszcie.![]()
![]()
Ja Ci mówie...w Polsce zagrają jeszcze "kilka" dobrych koncertów!
UP THE IRONS!!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeszcze nie wiem. Muszę ustalić ze znajomymi.tobink pisze:na sektorze 30 bedziesz?? dal Vipów??WICKER MAN pisze: Mi nie zabierzesz raczej opaski, bo chyba nie będę na płycie.
Ale jeśli nie płyta to jeden z lepszych sektorów.
Następnym razem zagrają na krakowskich Błoniach lub Stadionie X-Lecia w Wawie.FireOwl pisze:Majek pisze: Ale chyba nie musisz się tak bulwersowaćOn tylko żartował
![]()
-
CzlowiekBezXywy
- -#Charlotte

To żart czy obelga... Bo nie wiem co ma wspólnego inteligencja ze znajomością zasad wpuszczania fanów na koncerty na zachodzie.WICKER MAN pisze:CzlowiekBezXywy pisze:Chcecie wyciągnąć uprzywilejowaną pozycję dla członków Sanktuarium, a gdy niedawno była afera z przyjmowaniem na prawo studentów z odpowiednimi "plecami", to zapewne wszyscy byli oburzeni![]()
Na Zachodzie (np. w Paryżu) załatwia się takie rzeczy dla członków FC (oficjalnego) więc o co chodzi? Pomyśl nim coś napiszesz.![]()
ja bym chcial zeby zrobili na Bloniach cos w stylu Rock In Rio
(Rock In Krakow??)
Ech.....marzenia 
Ale o czym ja w ogole mowie
Dosc tych marzen, w koncu przeciez Chorzow czeka :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie bierz wszystkiego na serio. Wyjaśniłem tylko, żeby nie było wątpliwości - wszystko załatwialibyśmy oficjalnie z organizatorem. Koniec off-topa.CzlowiekBezXywy pisze:To żart czy obelga... Bo nie wiem co ma wspólnego inteligencja ze znajomością zasad wpuszczania fanów na koncerty na zachodzie.
Rock In Cracow... Brzmi ciekawie! :rocx
-
CzlowiekBezXywy
- -#Charlotte

W takim razie zwracam honor, na innym forum, które moderuję są trochę inne zwyczaje
:beer
A Rock in Cracov brzmi, faktycznie, bardzo interesująco
A Rock in Cracov brzmi, faktycznie, bardzo interesująco
a co powiedzie na koncert na jakimś wielkim lotnisku?np. na płycie Okęcia... Puszczają The Edge of Darkness... przylatuje helikopter... Eddie wysiada
Fajnie by było... i 250 000 ludzi
albo 300 000 - tak żebyśmy pobili Rio! 
Okęcie może nie ale Bemowo jest chyba wolne
zmieści się tam 300 000 ludzi?