Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Clans
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.

Post autor: Clans »

Hehe, koncert Maiden a studia to dwie rozne sprawy :wink: :lol:
CzlowiekBezXywy
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: CzlowiekBezXywy »

Ale zasada - ta sama.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

CzlowiekBezXywy pisze:Chcecie wyciągnąć uprzywilejowaną pozycję dla członków Sanktuarium, a gdy niedawno była afera z przyjmowaniem na prawo studentów z odpowiednimi "plecami", to zapewne wszyscy byli oburzeni :lol:
:roll:
Na Zachodzie (np. w Paryżu) załatwia się takie rzeczy dla członków FC (oficjalnego) więc o co chodzi? Pomyśl nim coś napiszesz. :P :wink:
Awatar użytkownika
FireOwl
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: FireOwl »

Sim0n pisze:hehe.. tak se pomyslalem ze skoro macie wtyki w mystic to moze niech nam pod sama scene ustwaia taki jeden sektor od prawej do lewej i bedzie on tylko dla czlonkow FC :D a dopiero za tym sektor z opaskami :D
Taa, jasne może sobie weźcie cały koncert zarezerwujcie tylko dla FC? "Opaski dla FC, opaski dla FC". Już mnie to zaczyna delikatnie mówiąc wkurzać. Kupuje bilet za taką samą cene jak Wy i nie zamierzam stać w gorszym miejscu, a opaskę zdobędę choćbym miał potłuc jakiegoś Fan-Clubowca :P Może ja sobie np. zarządam od Mystica 1000 opasek z uwagi na to, że należy do Związku Hodowców Drobiu? :P

Po tym poście pewnie "wszechwładny" Wicker Man zaraz mnie zbanuje i co tam on jeszcze może, ale wisi mi to, a opaskę najchętniej zabrał bym jemu ;-)

PS: "Na zachodzi to, na zachodzie tamto" Jak coś jest "na zachodzie" to znaczy, że jest idealne, w ogóle cacy i tak ma być wszędzie? Pomyśl nim cos napiszesz... :P
UP THE IRONS!!! - FireOwl
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

Ale ile (jesli juz) uda sie zalatwic opasek ... 50 ??? 75 to chyba max. bo nie wszyscy z FC beda na koncercie lub plycie :P
Awatar użytkownika
Majek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Majek »

FireOwl pisze:
Sim0n pisze:hehe.. tak se pomyslalem ze skoro macie wtyki w mystic to moze niech nam pod sama scene ustwaia taki jeden sektor od prawej do lewej i bedzie on tylko dla czlonkow FC :D a dopiero za tym sektor z opaskami :D
Taa, jasne może sobie weźcie cały koncert zarezerwujcie tylko dla FC? "Opaski dla FC, opaski dla FC". Już mnie to zaczyna delikatnie mówiąc wkurzać. Kupuje bilet za taką samą cene jak Wy i nie zamierzam stać w gorszym miejscu, a opaskę zdobędę choćbym miał potłuc jakiegoś Fan-Clubowca :P Może ja sobie np. zarządam od Mystica 1000 opasek z uwagi na to, że należy do Związku Hodowców Drobiu? :P

Po tym poście pewnie "wszechwładny" Wicker Man zaraz mnie zbanuje i co tam on jeszcze może, ale wisi mi to, a opaskę najchętniej zabrał bym jemu ;-)

PS: "Na zachodzi to, na zachodzie tamto" Jak coś jest "na zachodzie" to znaczy, że jest idealne, w ogóle cacy i tak ma być wszędzie? Pomyśl nim cos napiszesz... :P
Ale chyba nie musisz się tak bulwersować :D On tylko żartował :P
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

FireOwl pisze:Taa, jasne może sobie weźcie cały koncert zarezerwujcie tylko dla FC? "Opaski dla FC, opaski dla FC". Już mnie to zaczyna delikatnie mówiąc wkurzać. Kupuje bilet za taką samą cene jak Wy i nie zamierzam stać w gorszym miejscu, a opaskę zdobędę choćbym miał potłuc jakiegoś Fan-Clubowca :P Może ja sobie np. zarządam od Mystica 1000 opasek z uwagi na to, że należy do Związku Hodowców Drobiu? :P

Przecież to jasne, że nie cały sektor. Sprawiedliwość musi być.
Jak potłuczesz jakiegoś klubowicza to koncert Maiden przeczekasz w areszcie. ;) :P
Współpracujemy oficjalnie z organizatorem koncertu - Mystic Production i jako organizacja - Polski Fan Club Iron Maiden - chcielibyśmy załatwić jakieś drobne przywileje dla naszych członków. Oczywiście wszystko będzie oficjalnie załatwiane z organizatorem. Na razie jednak to daleka przyszłość - na dzień dzisiejszy nic nie wiadomo. Do koncertu zostało ponad 5 miesięcy i jest jeszcze czas na wszelkie formalności itp.

Mi nie zabierzesz raczej opaski, bo chyba nie będę na płycie. :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

S1MON pisze:Ale ile (jesli juz) uda sie zalatwic opasek ... 50 ??? 75 to chyba max. bo nie wszyscy z FC beda na koncercie lub plycie :P
Boże - a skąd ja mam to teraz wiedzieć??? Do koncertu jeszcze mnóstwo czasu i wszystko wyjaśni się w odpowiednim momencie. :)
Przecież powiedziałem, że jak się czegoś dowiem to dam Wam znać. :P :wink:
El Dorado

Post autor: El Dorado »

WICKER MAN pisze: Mi nie zabierzesz raczej opaski, bo chyba nie będę na płycie. :wink:
na sektorze 30 bedziesz?? dal Vipów??
Awatar użytkownika
FireOwl
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: FireOwl »

Majek pisze: Ale chyba nie musisz się tak bulwersować :D On tylko żartował :P
WICKER MAN pisze:Jak potłuczesz jakiegoś klubowicza to koncert Maiden przeczekasz w areszcie. ;) :P
Emocje poniosły, wiesz taki koncert, wątpie żeby jeszcze kiedykolwiek zagrali taki u nas w Polsce. ;)
UP THE IRONS!!! - FireOwl
Drifter
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Drifter »

FireOwl pisze:
WICKER MAN pisze:Jak potłuczesz jakiegoś klubowicza to koncert Maiden przeczekasz w areszcie. ;) :P
Emocje poniosły, wiesz taki koncert, wątpie żeby jeszcze kiedykolwiek zagrali taki u nas w Polsce. ;)
Coo?! Co ty gadasz?! Zagrają - nie jeden! Zobaczysz... oni mają dopiero po 50 lat! ( i to nie wszyscy :])
Ja Ci mówie...w Polsce zagrają jeszcze "kilka" dobrych koncertów! :twisted:
UP THE IRONS!!!!
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

tobink pisze:
WICKER MAN pisze: Mi nie zabierzesz raczej opaski, bo chyba nie będę na płycie. :wink:
na sektorze 30 bedziesz?? dal Vipów??
Jeszcze nie wiem. Muszę ustalić ze znajomymi. :)
Ale jeśli nie płyta to jeden z lepszych sektorów.
FireOwl pisze:
Następnym razem zagrają na krakowskich Błoniach lub Stadionie X-Lecia w Wawie. :twisted: :wink:
CzlowiekBezXywy
-#Charlotte
-#Charlotte

WICKER MAN pisze:
CzlowiekBezXywy pisze:Chcecie wyciągnąć uprzywilejowaną pozycję dla członków Sanktuarium, a gdy niedawno była afera z przyjmowaniem na prawo studentów z odpowiednimi "plecami", to zapewne wszyscy byli oburzeni :lol:
Na Zachodzie (np. w Paryżu) załatwia się takie rzeczy dla członków FC (oficjalnego) więc o co chodzi? Pomyśl nim coś napiszesz. :P :wink:
To żart czy obelga... Bo nie wiem co ma wspólnego inteligencja ze znajomością zasad wpuszczania fanów na koncerty na zachodzie.
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: kocian_jr »

ja bym chcial zeby zrobili na Bloniach cos w stylu Rock In Rio :D (Rock In Krakow??) :D Ech.....marzenia :)
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: kocian_jr »

Ale o czym ja w ogole mowie :D Dosc tych marzen, w koncu przeciez Chorzow czeka :rocx
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

CzlowiekBezXywy pisze:To żart czy obelga... Bo nie wiem co ma wspólnego inteligencja ze znajomością zasad wpuszczania fanów na koncerty na zachodzie.
Nie bierz wszystkiego na serio. Wyjaśniłem tylko, żeby nie było wątpliwości - wszystko załatwialibyśmy oficjalnie z organizatorem. Koniec off-topa. :P

Rock In Cracow... Brzmi ciekawie! :rocx :D
CzlowiekBezXywy
-#Charlotte
-#Charlotte

W takim razie zwracam honor, na innym forum, które moderuję są trochę inne zwyczaje :wink: :beer

A Rock in Cracov brzmi, faktycznie, bardzo interesująco :twisted:
Drifter
-#Charlotte
-#Charlotte

a co powiedzie na koncert na jakimś wielkim lotnisku?np. na płycie Okęcia... Puszczają The Edge of Darkness... przylatuje helikopter... Eddie wysiada :D Fajnie by było... i 250 000 ludzi :twisted: albo 300 000 - tak żebyśmy pobili Rio! :D
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Okęcie może nie ale Bemowo jest chyba wolne
Drifter
-#Charlotte
-#Charlotte

zmieści się tam 300 000 ludzi? :D
ODPOWIEDZ