gumbyy pisze: ↑wt lip 12, 2022 10:55 pm
PannaMigotka pisze: ↑wt lip 12, 2022 8:41 pm
gumbyy pisze: ↑wt lip 12, 2022 6:43 pm
Ale kto pluje jadem? Napisałem, że Twoja opinia jest mało warta i tyle. To jest forum dyskusyjne, gdzie wymiana pogladów jest jego istotą.
Wymiana poglądów jest jego istotą, ale kiedy pogląd nie zgadza się z Twoim bądź z większościowym to wojna?
Skoro "
to jest forum dyskusyjne i wymiana poglądów jest jego istotą" to Twoja opinia jest tyle samo warta, co moja. Nawet jeśli jest inna w wydźwięku.
Jaka wojna? Co to bredzisz?

Myśl sobie co chcesz, mnie to wisi i powiewa. Ale jak wypowiadasz się o rzeczach o których masz mega słabe pojęcie, to nie dziw się, że ktoś Ci to wypomina.
Elo nara, bez odbioru
Wojna, obraza majestatu, oburzenie, skrajne niezadowolenie, szkalowanie, stawianie swoich racji i nie racji wyżej - można długo wymieniać o co w wydźwięku chodziło w tym, co napisałam. Ale Ty wolisz się przyjebać do jednego słowa i cisnąć dalej.
Ja również mam zwis na to, co uważasz o mojej wiedzy i niewiedzy muzycznej. Dla mnie zgasiłeś się sam tekstem, że to forum dyskusyjne i wymiana poglądów jest tu jego istotą, skoro nie przyjmujesz poglądów niczyich poza swoimi bądź takimi, które są z Twoimi zgodne. Dyskusja z ludźmi zamkniętymi na czyjeś odczucia i wrażenia kwalifikuje się w kategorii "gadaj z dupą to Cię osra". Zatem tak, najlepsze zwieńczenie tej "wymiany zdań" to elo, nara, bez odbioru