Kreator

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nugz
SMERF MARUDA

Re: Kreator

Post autor: nugz »

Schiz, ta wersja VoC zdecydowanie rządzi :D

Cieszę się, że ktoś ze znacznie większym lokalnie uznaniem niż moje pierdy, widzi temat solówek Zabójcy 1:1 jak ja, już beż wnikania w technikalia, bo mi się nie chce ;)
Mogę ewentualnie zacytować KFK: "Wanna a Slayer solo? Land on that fuckin' trem" :D W sensie na mostku, który działa w górę i w dół, pozwalając na bardzo duży zakres wysokości dźwięków. I nadal uważam, że ta forma podania partii solo jest idealna dla S.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Nic odkrywczego ani kontrowersyjnego nie napisałem... Przecież temat solówek Slayera jest tak przeruchany, że szkoda gadać :lol: Ja styl Zabójcy kupuję w całości, ale na pewno nie jest to standardowe granie i gdyby powycinać te partie z całości, to tracą one wszelki sens.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Dyskusja z ostatnich stron pięknie pasuje do tego tematu: viewtopic.php?t=11578&hilit=Thrash&start=1600 czy jakiś miły i uprzejmy Mod przeniesie? :)
www.MetalSide.pl
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

gumbyy pisze: wt kwie 14, 2026 6:10 pm Dyskusja z ostatnich stron pięknie pasuje do tego tematu: viewtopic.php?t=11578&hilit=Thrash&start=1600 czy jakiś miły i uprzejmy Mod przeniesie? :)
Myślałem o tym dzisiaj rano, czytając forum w drodze do pracy i stwierdziłem, że chwilowo mi się nie chce :lol:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
cezi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cezi »

johnny_o pisze: ndz kwie 12, 2026 8:29 am
nugz pisze: ndz kwie 12, 2026 8:22 am Weź, chociaż raz spróbuj przetłumaczyć swojej mieszance arogancji i narcyzmu, że nie jesteś żadnym eksportem i możesz spuścić z tego właśnie vorgelowskiego tonu, niedziela jest :)
Akurat eksportem to Dzosef jest naszym sanatoryjnym największym :lol:
Jeśli chodzi o koncertową turystykę to bez dwóch zdań.

Krótko mówiąc
+10 do eksploracji świata
- 10 do tolerancji na poglądy innych
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

pz pisze: wt kwie 14, 2026 6:34 pm
gumbyy pisze: wt kwie 14, 2026 6:10 pm Dyskusja z ostatnich stron pięknie pasuje do tego tematu: viewtopic.php?t=11578&hilit=Thrash&start=1600 czy jakiś miły i uprzejmy Mod przeniesie? :)
Myślałem o tym dzisiaj rano, czytając forum w drodze do pracy i stwierdziłem, że chwilowo mi się nie chce :lol:
Czyli wiadomo kto to zrobi 😆
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

cezi pisze: wt kwie 14, 2026 8:24 pm
johnny_o pisze: ndz kwie 12, 2026 8:29 am
nugz pisze: ndz kwie 12, 2026 8:22 am Weź, chociaż raz spróbuj przetłumaczyć swojej mieszance arogancji i narcyzmu, że nie jesteś żadnym eksportem i możesz spuścić z tego właśnie vorgelowskiego tonu, niedziela jest :)
Akurat eksportem to Dzosef jest naszym sanatoryjnym największym :lol:
Jeśli chodzi o koncertową turystykę to bez dwóch zdań.

Krótko mówiąc
+10 do eksploracji świata
- 10 do tolerancji na poglądy innych
Wypraszam sobie, tolerancji to co najmniej -30 :mryellow:
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
ODPOWIEDZ